Ponudbe 2024

Aktualne ponudbe

PONUDBE 2024

Spoštovani,

za vas ob prenovi naše spletne strani pripravljamo tudi ponudbo potovalnih aranžmajev – ponudb za leto 2024. Ob obstoječih potovanjih bomo tudi prihodnje v ponudbah za leto 2024 dodajali nove zanimive destinacije in ponudbe.

Pri nekaterih programih potovanj cene še niso objavljene saj tudi v letu 2024 ohranjamo koncept ponudb, kjer so vse storitve in stroški v osnovni ceni. To pomeni transparente ponudbe, brez doplačil in skritih stroškov na potovanju. Edini možni doplačili sta ob prijavi zavarovanje riziko odpovedi zaradi poškodb, bolezni… ali enoposteljna soba.

Vse potrjene termine sprotno objavljamo pri vsakem od aranžmajev, ki ga objavimo s ceno tam, kjer smo že prejeli cene naših ponudnikov. Želimo tako kot do zdaj imeti preglednost ponudb in cene brez ali čim manj korekcij. Hkrati pa ohranjamo jamstvo cene za vse rezervacije kjer je že vplačana akontacija. Ocenjujemo, da bomo imeli celotno ponudbo z vsemi termini v januarju, najkasneje do februarja 2024.

Prenovljena spletna stran SLO Tours vam omogoča hitro, preprosto in zanesljivo rezervacijo vseh aranžmajev. Upoštevati smo morali tudi različne cene ponudnikov za čas izven sezone, v višji sezoni in visoki sezoni.

Ob ponudbah razpisnih izletov in potovanj pripravljamo ponudbe za organizirane skupine. Pri pripravi ponudb za organizirane skupine se z vsebino programa prilagodimo in pripravimo prilagojen program. To pomeni, da je ponudba za organizirano skupino takšna, da ustreza specifikam vsake posamezne skupine.

Ponudbe potovanj si lahko ogledate na naši povezavi.

SLO Tours

Objavite komentar

Nadaljuj