Pišite naminfo@slo-tours.si
Pokličite nas+386(0)31 244 111
NaslovDunajska 158, 1000 Ljubljana
Trenutno4°C

DomovO nas

Turistična agencija Slo Tours

SLO Tours je organizator popotovanj in turistični agent.

V Slo Tours se zavedamo pomena organizacije kakovostnih izletov in potovanj. Razvijamo lastne, avtorske programe, ki pomenijo spoznavanje različnih dogodkov in dežel, njihovih naravnih lepot, kulture, običajev in tradicionalne kulinarike. Pri organizaciji programov na vseh naših destinacijah izbiramo zanesljive prevoznike, kvalitetne ponudnike in partnerje, ob tem pa ohranjamo cenovno dostopno in konkurenčno ponudbo. V naše ponudbe je vključenih kar največ storitev. Zaradi vsega naštetega je primarno vodilo agencije Slo Tours “Povezujemo Slovenijo, raziskujemo Svet”.

kozjak
jezersko
piran
postonjska
gibanica
sky_hotel

Naše prednosti

Predstavljamo vam le nekatere prednosti, ki jih zagotavljamo našim popotnikom.
Zakaj izbrati SLO Tours

Predstavljamo vam številne prednosti, ki jih zagotavljamo našim uporabnikom. Atraktivne destinacije, celovite ponudbe brez doplačil in skritih stroškov, kulinarična popotovanja, konkurenčne ponudbe in ugodni plačilni pogoji, so le nekateri od razlogov zakaj izbrati Slo Tours. Pri nas je vsak aranžma unikaten in prilagojen vam. Zato v sodelovanju z vami in našimi partnerji na vseh destinacijah iščemo rešitve, ki bodo sledile vašim pričakovanjem.

Naše destinacije

Potujemo, da spoznavamo našo domovino, sosede in svet okoli nas. Naše destinacije spoznavamo skozi naravne lepote, kulturo, zgodovino, arhitekturo, kulinariko in ljudi.

Ob uveljavljenih in obiskanih destinacijah v Slo Tours vedno iščemo nove zanimivosti, s katerimi obogatimo naše programe. Nekatere destinacije lahko vedno znova na novo odkrivamo in se vračamo nazaj zato, ker se tam dobro počutimo. Da doživimo vsa nova odkritja in se jim približamo, je treba zaviti z »avtoceste« komercialnih ponudb. Zato si vzamemo čas in ga namenimo tistemu, kar nam ponuja mesto in podeželje. Zato v naših ponudbah na več mestih le opišemo možnosti, ki so nam ponujene na tej destinaciji. To nam daje neomejene možnosti za to, da sestavimo vaš aranžma po vaši meri in pričakovanjih.

V vsaki ponudbi Slo Tours bomo za vas pripravili nove možnosti, ki vam jih bomo približali skozi programe zanimivih, avtorskih izletov in potovanj. Preverite našo pestro izbiro destinacij na spletni strani in v našem SLO Tours magazinu.

Vaš partner na poti

Partnerstvo z nami se prične že ob pripravi in oblikovanju vašega programa. Načrtujemo in prilagodimo vse elemente izleta. Naši vodniki in vodje na poti skrbijo, da se program izvede tako, kot smo se dogovorili. Naš cilj je dolgoročno sodelovanje z vami, zato se partnerstvo ne konča z zaključenim izletom. Merimo zadovoljstvo naših uporabnikov, s katerimi razvijamo dolgotrajen partnerski odnos.

Brez doplačil in skritih stroškov!

Naši programi zajemajo celotno ponudbo, ki vključuje prevoz, vodenje na poti, potrebna lokalna vodenja, raznoliko kulinarično ponudbo, plačljive oglede, zavarovanja…, brez doplačil, prijavnin in drobnega tiska. Programe oblikujemo po dogovoru z naročniki in v največji meri sledimo njihovim pričakovanjem.

Zavarovanja so vključena v osnovno ponudbo

V Slo Tours smo postavili visoke standarde varnosti naših gostov. V vse programe smo vključili nezgodna zavarovanja. Želimo, da se na nova raziskovanja in potovanja z nami podajate brez skrbi ali dodatnih stroškov. Naše programe izvajamo s preverjenimi in zanesljivimi izvajalci, ki imajo dolgoletne izkušnje in za delo izpolnjujejo vse predpisane pogoje.

Zavarovanja so vključena v osnovno ponudbo

V Slo Tours smo postavili visoke standarde varnosti naših gostov. V vse programe smo vključili nezgodna zavarovanja. Želimo, da se na nova raziskovanja in potovanja z nami podajate brez skrbi ali dodatnih stroškov. Naše programe izvajamo s preverjenimi in zanesljivimi izvajalci, ki imajo dolgoletne izkušnje in za delo izpolnjujejo vse predpisane pogoje.

Programi z vsebino in težo

Pri razvoju naših programov sledimo novim trendom v turizmu. Aktivno sodelujemo z nacionalnimi in lokalnimi turističnimi združenji. Pri pripravi programov aktivno sodelujemo s profesionalnimi delavci v turizmu, ki odlično poznajo lokalno okolje in nam pomagajo pri pripravi zanimivih programov ter izbiri najbolj atraktivnih točk, zato so naši programi edinstveni. Našim gostom poleg zabave in sprostitve dajejo bogato vsebino, ki jo osvojijo tekom
raziskovanj in potovanj. Pri kvalitetni izvedbi izletov vključujemo vsa potrebna lokalna vodenja.

https://slo-tours.si/wp-content/uploads/2019/07/magazin-1-640x702.jpg

Magazin SLO Tours

Za vas smo pripravili Slo Tours e-Magazin z namenom, da vam približamo številne prednosti, ki jih zagotavljamo našim uporabnikom. Atraktivne destinacije, celovite ponudbe brez doplačil in skritih stroškov, kulinarična popotovanja, konkurenčne ponudbe in ugodni plačilni pogoji, so le nekateri od razlogov zakaj izbrati Slo Tours. Pri nas je vsak aranžma unikaten in prilagojen vam.

SLO Tours Ponudba

Predstavljamo vam le nekaj možnosti popotovanj. Za vas pripravimo unikatno ponudbo izletov in potovanj na privlačne destinacije in vam program popotovanja prilagodimo po vaši meri.
VKLJUČEN LETALSKI PREVOZ
Od 482€
RAZISKOVANJA
Od 48€
TU BLIZU NAS
Od 48€
EKSKLUZIVNO SLO TOURS
Od 163€
DRUŽINSKI IZLET
Od 57€

Info ponudba

Bi želeli več informacij o popotovanju? Pošljite nam vaša vprašanja. Obvezna polja so označena z *