DomovSlovenija

Slovenija

Slovenija je zanimiva destinacija z bogatim ljudskim izročilom, razgibano pokrajino in raznoliko ljudsko izročilo. Slovenija je po mednarodnih merilih Zelenih destinacij, prva država, ki je postala zelena destinacija sveta.

Češka ali nekoč Bohemija, je zemljepisno dežela v središču Evrope. Je dežela odlične kulinarike, piva, impozantnih gradov, starih mestnih jeder, nas popeljejo v več kot 500 letno zgodovino države.

Spoznajte Črno goro, njene sanjske obale, ponosnega Lovčena, zelene narave, Sredozemlja in Nacionalnega parka Durmitor, ki bo v nas vtisnil nepozaben pečat.

Republika Turčija je obmorska država z ozemljem tako v Evropi kot v Aziji. Anatolski polotok med Črnim morjem in Sredozemskim morjem tvori osrčje države.

Je destinacija gostoljubnih in temperamentnih veseljakov, čudovite narave, neobičajnih tradicij in kulture, ki bogati tudi evropski kulturni prosto.

Romunija, je mistična dežela na jugovzhodu Evrope. Je mnogo več kot domovina najbolj znanega vampirja na svetu, grofa Vlada Tepeša, po katerem je nastala zgodba o Drakuli.

Švica velja za državo višjega standarda ter uglajenosti in slovi po svoji politični in vojaški neodvisnosti. Velja za državo s tradicijo mednarodnega povezovanja, zato v njej najdemo sedež marsikatere mednarodne organizacije.

Republika Poljska je obmorska država v Srednji Evropi, leži med Nemčijo na zahodu, Češko in Slovaško na jugu, Ukrajino in Belorusijo na vzhodu, ter Baltskim morjem, Litvo in Rusijo na severu.

Nemčija je priljubljena destinacija zaradi kulture, razkošnih gradov, prireditev in urejenosti dežele, kjer prevladuje red in natančnost.

Hrvaška ima eno izmed najlepših in najslikovitejših obal na svetu in se ponaša s številnimi naravnimi lepotami in skoraj 1.200 otoki.

Sledite nam na socialnih omrežjih