Pišite naminfo@slo-tours.si
Pokličite nas+386(0)31 211 111
NaslovDunajska 158 | Ljubljana
Trenutno3°C

DomovDestinacijeDestinacije

Turistične informacije o državah - destinacijah, ki jih vključujemo v naša popotovanja.
AllAzijaEvropa
Kaleici
sissa

Republika Turčija je obmorska država z ozemljem tako v Evropi kot v Aziji. Anatolski polotok med Črnim morjem in Sredozemskim morjem tvori osrčje države.

uvac1
novi-sad

Je destinacija gostoljubnih in temperamentnih veseljakov, čudovite narave, neobičajnih tradicij in kulture, ki bogati tudi evropski kulturni prosto.

Hunedoara
Fundatura-Ponorului

Romunija, je mistična dežela na jugovzhodu Evrope. Je mnogo več kot domovina najbolj znanega vampirja na svetu, grofa Vlada Tepeša, po katerem je nastala zgodba o Drakuli.

svica1
matterhorn

Švica velja za državo višjega standarda ter uglajenosti in slovi po svoji politični in vojaški neodvisnosti. Velja za državo s tradicijo mednarodnega povezovanja, zato v njej najdemo sedež marsikatere mednarodne organizacije.

gdansk
turnir

Republika Poljska je obmorska država v Srednji Evropi, leži med Nemčijo na zahodu, Češko in Slovaško na jugu, Ukrajino in Belorusijo na vzhodu, ter Baltskim morjem, Litvo in Rusijo na severu.

minhen
oktoberfest

Nemčija je priljubljena destinacija zaradi kulture, razkošnih gradov, prireditev in urejenosti dežele, kjer prevladuje red in natančnost.

dubrovnik
kazun1

Hrvaška ima eno izmed najlepših in najslikovitejših obal na svetu in se ponaša s številnimi naravnimi lepotami in skoraj 1.200 otoki.

hallstatt
hallstatt1

Zaradi ohranjanja tradicije in narave, je Avstrija ena bolj priljubljenih destinacij na svetu. Avstrijska metropola Dunaj, je ohranil stoletno kulturno zapuščino, ki jo zaznamuje urbana arhitektura z razkošnimi presežki v vseh pogledih.

Bigorski-Monastery
Matka-canyon

Makedonija je zanimiva turistična destinacija, zaradi svoje edinstvene in prelepe narave, redke flore in favne, številnih kulturnih in zgodovinskih spomenikov, kot tudi tradicionalne folklore.

budimpesta
balaton

Ob številnih naravnih znamenitostih jo odlikuje tudi kulinarika in izjemna gostoljubnost. Bosna in Hercegovina je dežela križišča različnih kultur, zato je to še dodatni razlog za njen obisk.