SLO ToursSpletne prijave

Spoštovani,

pred vami so spletna navodila za prijavo na popotovanja SLO Tours. Prijava je enostavna in hitra. Najprej izberete željen program potovanja in izpolnite zahtevane podatke. V primeru, da je načrtovanih več različnih odhodov, vnesete željen datum odhoda. Obvezna polja so označena z zvezdico. Po vnosu vaših osebnih podatkov, označite še morebitne dodatne osebe, ki potujejo z vami. Vljudno prosimo za točnost vpisanih podatkov, saj nekateri aranžmaji zajemajo letalske vozovnice in lahko nastanejo dodatni stroški ob spremembi imen. Osebni podatki, ki jih vnašate morajo identični podatkom na potovalni listini. V polje opombe vpišete morebitne opombe, ki jih želite sporočiti ob prijavi.

Za vas smo pripravili še grafični prikaz e-prijave v treh korakih. Na dnu strani so prikazani aktualni programi izletov in potovanj na katera se je možno prijaviti.

  Za pravilno evidentiranje natančno izpolnite polja. Obvezna polja so označena z *.

  Vaši osnovni podatki

  Želim zavarovanje rizika odpovedi

  Prijavljam dodatne osebe

  [tour_date]

  Za e-prijavo na naša popotovanja na izbranem programu najprej izberete program in gumb “Prijava” kot prikazuje puščica na fotografiji.

  Odpre se vam pogovorno okno, kot prikazuje spodnja slika. Pogovorno okno pravilno izpolnite, še posebej v primeru aranžmajev z vključenim letalom, kjer lahko zaradi napačnih podatkov nastanejo nepotrebni dodatni stroški. Nekatera polja, ki so posebej označena so obvezna.

  V primeru več odhodov izberete željen datum datum odhoda in vpišete število odraslih in otrok zaradi morebitnih dodatnih popustov, ki jih uveljavljamo pri naših partnerjih.

  V primeru, da želite le informativno ponudbo izberete razdelek “Pošlji poizvedbo”. V tem primeru vam posredujemo poizvedbo, kar ne pomeni zavezujoče rezervacije.

  Ob vseh pravilno izpolnjenih poljih za oddajo prijave pritisnite gumb prijava. Izpiše se vam sporočilo, da je bila prijava uspešno posredovana. Sistem vam na e-naslov, ki ste ga vpisali ob avtomatsko prijavi pošlje potrditev prijave in glede na program ki ste ga izbrali prejmete še vso dodatno gradivo in informacije o izbranem aranžmaju.

  SLO ToursAktualna ponudba

  V SEPTEMBRU
  From 190€
  VELIKA NOČ 2023
  From 690€

  SLO Tours ® | organizator potovanj | © Vse pravice pridržane 2022