SLO ToursSpletne prijave

E-prijave

Spoštovani,

pred vami so spletna navodila za E-prijave na popotovanja SLO Tours. Prijava je enostavna in hitra. Najprej izberete želen program potovanja in izpolnite zahtevane podatke. V primeru, da je načrtovanih več različnih odhodov, vnesete želen datum odhoda. Obvezna polja so označena z zvezdico. Po vnosu vaših osebnih podatkov, označite še morebitne dodatne osebe, ki potujejo z vami. Vljudno prosimo za točnost vpisanih podatkov, saj nekateri aranžmaji zajemajo letalske vozovnice in lahko nastanejo dodatni stroški ob spremembi imen. Osebni podatki, ki jih vnašate v e-prijave morajo identični podatkom na potovalni listini. V polje opombe vpišete morebitne opombe, ki jih želite sporočiti, ko pošiljate e-prijave (na primer Advent v Pescu ).

Vsak program ima svoje e-prijave, da se izvede ustrezna prijava na posamični program in termin. Pri vseh prijavah prejmete avtomatski odzivnik na vaš e-naslov. V primeru priponk, pa prejmete tudi ustrezno priponko npr. podrobnejša predstavitev programa, ponudnikov, različnih opcij na potovanju ali na dopustu..

Za vas smo pripravili še grafični prikaz kako izpolniti e-prijavo v treh korakih. Na dnu strani so prikazani aktualni programi izletov in potovanj na katera se je možno prijaviti. Pri izpolnjevanju prijav bodite pozorni tudi na vpis dodatnih oseb, če potujejo z vami. Ker so pri nekaterih ponudbah predvideni popusti vpišete tudi otroke oziroma število otrok, ki potujejo z vami.

Spletne e-prijave delujejo na sistemu CF7. 

Za e-prijave na naša popotovanja na izbranem programu najprej izberete program in gumb “Prijava” kot prikazuje puščica na fotografiji.

Odpre se vam pogovorno okno, kot prikazuje spodnja slika. Pogovorno okno pravilno izpolnite, še posebej v primeru aranžmajev z vključenim letalom, kjer lahko zaradi napačnih podatkov nastanejo nepotrebni dodatni stroški. Nekatera polja, ki so posebej označena so obvezna.

V primeru več odhodov izberete željen datum datum odhoda in vpišete število odraslih in otrok zaradi morebitnih dodatnih popustov, ki jih uveljavljamo pri naših partnerjih.

V primeru, da želite le informativno ponudbo izberete razdelek “Pošlji poizvedbo”. V tem primeru vam posredujemo poizvedbo, kar ne pomeni zavezujoče rezervacije.

Ob vseh pravilno izpolnjenih poljih za oddajo prijave pritisnite gumb prijava. Izpiše se vam sporočilo, da je bila prijava uspešno posredovana. Sistem vam na e-naslov, ki ste ga vpisali ob avtomatsko prijavi pošlje potrditev prijave in glede na program ki ste ga izbrali prejmete še vso dodatno gradivo in informacije o izbranem aranžmaju.

SLO ToursAktualna ponudba

POTOVANJE & ODDIH
VKLJUČENE TUDI VSTOPNINE !
Od 690€
Novice
O nas
Prijava na novice

Pišite nam in bodite prvi obveščeni o naših novicah ali posebnih ponudbah.

  Our Newsletter

  Subscribe to our newsletter and get exlusive first minute offers straight into your inbox.

   SLO Tours ® | organizator potovanj | © Vse pravice pridržane 2023

   Obiščite nas na družbenih omrežjih

   Sledite nam na družbenih omrežjih