Etno vas Čardaci

V osrčju Bosne

Etno vas Čardaci

Je stalnica v naših ponudbah, saj jo vključujemo v številna potovanja naših organiziranih skupin, ko potujemo po Bosni in Hercegovini.

Vzbudila je veliko vaše pozornosti, saj je Etno vas Čardaci vključena v program potovanja “Vikend v Sarajevu”. Zato vam predstavljamo opis in fotografije kompleksa Etno vas “Čardaci”. Etno vas Čardaci z zanimivimi idejnimi rešitvami na enem mestu združuje vse kar naši popotniki potrebujejo za udobno bivanje. Vasico “Čardaci” odlikujejo udobne namestitve v etno rustikalno opremljenih hiškah iz lesa, ki so razporejene ob reki in umetnem jezeru. Zanimivo je, da so namestitvene enote, pri katerih nič ni bilo prepuščeno naključju, poimenovali po slovanskih božanstvih kot so Rusalke, Morane, Danice, Perunike …

Etno vas Čardaci

Atraktivna zgodba v osrčju Bosne

Turistično naselje Čardaci je hotelsko-turistični kompleks kategoriziran s 4* in visokimi ocenami za kakovost (9.3). Nahajajo se v srcu Bosne, v Vitezu, v edinstvenem okolju na obali reke Lašve, a v neposredni bližini prometnice Zenica – Travnik. Prednosti njihove lokacije je možnost počitka gostov preden nadaljujejo pot do Sarajeva od katerega je vasica oddaljena dobro uro vožnje.

Doživetja etno vasice

Pivnica pri "Črnem mačku"

Posebej priljubljen del etno vasice je pivnica in žganjarija “Pri Črnem Mačku”. Vsak večer se tukaj dviguje atmosfera in jo popolnjuje (Ex YU) rock glasba. Ta del etno vasice je še posebej priljubljen pri ljubiteljih piva in žganja. Na veliko presenečenje obiskovalcev lahko ob lokalnih postrežejo tudi češka, danska, irska, nizozemska, belgijska… piva po izjemno dostopnih cenah. V pivnici je možno naročiti številne prigrizke od pizze, hamburgerjev in drugih jedi. 

Spa center

V etno vasici so posebej ponosni na njihov Spa center Čardaci. Ob različnih savnah, boste lahko izbirali med več vrstami masaž. Svoje zdravje boste okrepili in ublažili stres z obiskom slane sobe s himalajsko soljo. Poskrbeli boste lahko za svoj dober videz tudi s številnimi tretmaji za lepoto vašega telesa. V poletni sezoni je v etno vasici odprt vodni park “Ribica” s štirimi bazeni, vodnimi zabavami in atrakcijami. Ob bazenu so tudi igrišča za kolektivne športe.

Restavracija "Mlin"

Restavracija Pri mlinu” se nahaja na obali bližnje reke Lašve, se popolnoma zlije z naravnim okoljem. Notranjost  restavracije je razdeljena na modernejši in tradicionalni del z odprtim ognjiščem. Restavracijo krasijo številni etno motivi in domače vzdušje. Restavracija s terase ponuja čudovit pogled na jezero in reko, ki ustvarja edinstven ambient. Bližnji ribnik zagotavlja gostom specialitete domače rečne ribe. 

V naši osnovni ponudbi je že zajeta tudi obilna večerja, ki jo organiziramo glede na prihod skupine.

Bazeni in SPA

Sprostitev v Etno vasi Čardaci

Etno vas Čardaci našim popotnikom nudi številne možnosti sprostitve. V času letne sezone se lahko osvežimo v vodnem parku “Ribica” s številnimi bazeni in barom ob bazenih. Novost v njihovi ponudbi je kompleks notranjih bazenov in moderni SPA center s številnimi storitvami.  Vstop v notranje ali zunanje bazene je že zajet v našo osnovno ponudbo aranžmaja.

Objavite komentar

Nadaljuj