V srcu Zagorja

TU BLIZU NAS
Cena
48€ na osebo
Trajanje
1 dan
Destinacija
Hrvaško Zagorje
Minimalno oseb
25+

ČEZMEJNO SODELOVANJE V srcu Zagorja

Obiskali bomo slikovito Hrvaško Zagorje, pokrajino, posejano s številnimi griči, nam sorodnim ljudskim izročilom in bogato kulturo.
  • Osnovne informacije
  • Program
  • Lokacija
  • Galerija slik
  • Ocene

Opis programa

Destinacija
Hrvaško Zagorje Več o Hrvaško Zagorje
Začetek programa
Vstopna mesta se dogovorijo z naročnikom.
Zaključek programa
Vstopna mesta se dogovorijo z naročnikom.
Dodatne informacije
Potovalni dokument: Veljavna osebna izkaznica
Complementaries
Prevozni stroški in cena: Končna cena se določi na podlagi odhodnega mesta skupine.
Additional Prices
Družinski popust: -3%
  • Prvi dan
Prvi dan

HRVAŠKO ZAGORJE

Obiskali bomo slikovito Hrvaško Zagorje, pokrajino, posejano s številnimi griči, nam sorodnim ljudskim izročilom in bogato kulturo. Naše popotovanje bomo pričeli z okusnim jutranjim prigrizkom in toplim napitkom v Marché Mövenpick. Podali se bomo med zagorske griče in se povzpeli na mogočni grad Veliki Tabor, ki je tesno povezan z našo zgodovino. Ob raziskovanju gradu Veliki Tabor ne bomo spoznali samo življenja ljudi skozi srednji vek, temveč prisluhnili tudi zgodbi Veronike Deseniške, velike ljubezni grofa Friderika Celjskega, ki jo je mogočen Celjan spoznal ravno v teh krajih. Hrvaško Zagorje slovi kot vinorodni okoliš. Zato si bomo privoščili enološki sprehod skozi priznano vinsko klet in degustirali odlične sorte zagorskih vin. Po degustaciji nas bodo prijazno sprejeli v Kleti Kozjak, ki ohranja tradicijo receptov zagorske kuhinje, ki so se prenašali iz roda v rod. Izjemen ambient je umeščen med zagorske gozdove, navdušil nas bo tudi s specifičnim načinom gradnje, razgledno teraso z izjemno panoramo na bližnje griče. Poskusili bomo tipične jedi zagorske kuhinje in se jih do sitega naužili.

Več o Hrvaško Zagorje

SLO Tours ocena

9.5
4.75out of 5
Prevoz
Kulinarika
Skupna ocena
Povzetek

Obiskali bomo Hrvaško Zagorje, pokrajino, posejano s številnimi griči, nam sorodnim ljudskim izročilom in bogato kulturo. Ob raziskovanju gradu Veliki Tabor bomo spoznali zgodbo Veronike Deseniške, velike ljubezni grofa Friderika Celjskega, ki jo je mogočen Celjan spoznal ravno v teh krajih. Po degustaciji odličnih vin iz zagorskega vinorodnega okoliša bomo okusili dobrote tradicionalne zagorske kuhinje v izjemnem ambientu Kleti Kozjak.

Ta program še nima komentarjev

Napišite vašo oceno

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

Delite na socialnih omrežjih
Close

V srcu Zagorja

Cena
48€ na osebo
Trajanje
1 dan
Destination
Hrvaško Zagorje
Minimalno oseb
25+

Za pravilno rezervacijo popotovanja izpolnite vsa polja. Obvezna polja so označena z *Bi želeli več informacij o popotovanju? Pošljite nam vaša vprašanja. Obvezna polja so označena z *