SLO TOURS

m

Za vas poiščemo najboljše destinacije,
ponudnike turističnih storitev. Preverite naš program aktualnih izletov in potovanj za člane AMZS.
Razumeti turizem pomeni razumeti ljudi.
Doživite z nami več, vaša ekipa Slo Tours.

Novice
Sledi nam
GOR -

Vaša info ponudba

Spoštovani,

vstopili smo v leto 2019 z željami po novih izzivih in doživetjih. Del tega so tudi izleti in potovanja kot del druženja in povezovanja kolektivov.

Slo Tours je turistična agencija avtentičnih programov izletov in potovanj, ki jih vedno prilagajamo vašim pričakovanjem. Naše poslovno vodilo je dolgoročno poslovno sodelovanje, ki temelji na zadovoljstvu uporabnikov, kakovostnih storitvah in dobrih poslovnih praksah. Predstavljamo vam Slo Tours Magazin, kjer smo navedli le nekaj od možnosti organiziranih izletov in potovanj v naši ponudbi. Slo Tours programi so prilagodljivi in imajo praktično neomejeno število možnosti izvedbe.

Naš cilj je ponuditi kakovostna popotovanja, ki vključujejo zanesljive prevoznike, udobne namestitve, vrhunsko kulinariko, zanimiva lokalna vodenja. Raziskujemo izvirne destinacije, ki jih skrbno izbiramo in osvežujemo v sodelovanju s turističnimi združenji. Pri pripravi programov smo še posebej pozorni, da ne hitimo iz destinacije na destinacijo. Med popotovanjem po potrebi omogočimo dodaten čas za doživetja tistih destinacij, ki navdušijo udeležence izletov. Programi Slo Tours se vedno prilagajajo ljudem in ne obratno. Naši aranžmaji so cenovno dostopni, s prilagodljivimi plačilnimi pogoji, brez doplačil, drobnega tiska in skritih stroškov.

Za naše uporabnike izvajamo tudi najbolj zahtevne programe strokovnih ekskurzij, seminarjev, konferenc, delavnic… Pri tem smo še posebej ponosni na naše ponudbe programov team buildingov, psihosocialne zaščite in upravljanja s človeškimi viri. Med številnimi uporabniki smo še posebej ponosni na ekskluzivno izvajanje turističnih programov za člane AMZS in obiskovalce Pomurskih sejmov. Organizacijo, pripravo kongresov in strokovnih seminarjev so nam zaupala številna društva in organizacije, med njimi tudi ena najbolj uglednih univerz Cambridge.

Vsakemu našemu naročniku se osebno posvetimo, predlagamo in poiščemo najboljše izvedbe izletov in potovanj. Prepričani smo, da lahko le na takšen način skupaj oblikujemo ponudbo popotovanja, ki bo postalo nepozabno doživetje.

Da bi lahko pripravili program izleta ali popotovanja po vaši meri, smo za vas pripravili informativni vprašalnik, v katerega vnesete željene destinacije in storitve. Za vas smo stalno dosegljivi na telefonski številki 031 244 111 ali na e poštnem naslovu info@slo-tours.si

Za lažjo odločitev vam predlagamo, da si prenesete in prelistate naš predstavitveni Slo Tours e-Magazin:

Izbira izleta ali potovanja

Izberite vrsto aranžmaja ali storitve
Izberite čas trajanja aranžmaja
Izberite vašo destinacijo
Izberite katere obroke želite vključiti v osnovno ponudbo. Izbira se lahko do dokončne ponudbe po dogovoru z vami še spremeni.
Izberite vašo destinacijo
Vpišite datum aranžmaja npr. od 5. - 7. maj 2019
Vnesite naziv organizacije, podjetja, društva....
Vaš E-naslov
Vpišite vaše dodatne opombe, ki nam jih želite sporočiti

 

Predstavitev Slo Tours in nekaj namigov za popotovanja lahko najdete v našem Slo Tours e-Magazinu 2019

 

Veseli bomo, če bomo v letu 2019 pričeli skupaj pisati novo zgodbo o uspehu,

Vaša agencija

Naš cilj je ponuditi kakovostna popotovanja, ki vključujejo zanesljive prevoznike, udobne namestitve, vrhunsko kulinariko, zanimiva lokalna vodenja. Raziskujemo izvirne destinacije, ki jih skrbno izbiramo in osvežujemo v sodelovanju s turističnimi združenji.

Vaše mnenje in izkušnje