SLO TOURS

m

Za vas poiščemo najboljše destinacije,
ponudnike turističnih storitev. Preverite naš program aktualnih izletov in potovanj za člane AMZS.
Razumeti turizem pomeni razumeti ljudi.
Doživite z nami več, vaša ekipa Slo Tours.

Novice
Sledi nam
GOR -
Image Alt

Tujina

Temperament, zabava, kulinarika. Balkan.

Beneški karneval

55€
Beneški karneval z več stoletno tradicijo je odlična priložnost spoznati Benetke in se udeležiti enega najbolj prepoznavnih karnevalov na svetu. Izlet je primeren za organizirane skupine in družine.

Gardsko jezero

56€
Pridružite se nam na izletu na Gardskem jezeru. Sprehodite se ob največjem jezeru v Italiji! Naužijte se mediteranske klime, kjer dobro uspevajo, oljke, citrusi in trta ter uživajte v italijanski arhitekturi in zgodovini, ki je predstavljena v muzejih in cerkvah.

Na Dunaj

54€
Spoznali bomo tipične znamenitosti Dunaja, si ogledali palačo Schönbrunn in promenadni ulici Graben in Kärntnerstrasse. Po dogovoru s skupino organiziramo ogled ene od znamenitosti, v izlet bomo vključili znameniti dunajski zrezek v eni od restavracij s dolgoletno tradicijo.

Parma in Modena

49€
Odpravite se v Italijo! Obiskali boste kar 3 mesta, polna zgodovine, arhitekturnih biserov in italijanskih specialitet. Vključena pa sta tudi degustiranja sira in balzamičnega kisa. Videli boste vse glavne znamenitosti, na voljo pa bo tudi nekaj prostega časa za samostojno pohajkovanje in oglede.

Salzburg in rudnik soli

91€
Obiskali bomo Mozartovo rojstno mesto Salzburg, si ogledali čudovito mestno arhitekturo in si ogledali čudovite stvaritve podzemnega rudnika soli Hallein.

V romantičen Hallstatt

69€
Eden najbolj slikovitih krajev na svetu je ime dobil po nahajališču rudnikov soli, ki so jih izkoriščali že v prazgodovini. Romantično mestece na tesnem rtu premore tri cerkvice, okoli katerih se na strmem pobočju tiščijo prikupne alpske hišice, obdane z lesom.