SLO TOURS

m

Za vas poiščemo najboljše destinacije,
ponudnike turističnih storitev. Preverite naš program aktualnih izletov in potovanj za člane AMZS.
Razumeti turizem pomeni razumeti ljudi.
Doživite z nami več, vaša ekipa Slo Tours.

Novice
Sledi nam
GOR -

Izbrani izleti in potovanja

Spoznavanje Dolenjske in Bele krajine je odlična ideja za enodnevni izlet med dolenjskimi griči v vseh letnih časih. Odkrivajmo dolino reke Krke, dolenjske griče in kulinariko in znamenitosti Bele krajine.

87€ / na osebo

Slovenska obala je destinacija, priljubljena zaradi prijetne klime, številnih zanimivih prireditev in koščka Jadrana, ki ga ponuja njenim obiskovalcem. Skupaj s Kraškim robom ponuja obiskovalcem možnosti združevanja kulturnih in kulinaričnih presežkov te pokrajine.

44€ / na osebo

Priznana turistična revija Lonely Planet je Kurentovanje umestila med izbrano deseterico najbolj zanimivih karnevalov na svetu. Doživimo dan slovenskega ljudskega izročila, se poveselimo in skupaj s kurenti odženimo zimo.

33€ / na osebo

Spoznavanje Dolenjske bomo zaključili z ogledom kozolcev. Kozolci so slovenska posebnost in so del bogatega ljudskega izročila.

57€ / na osebo

Doživite Prekmurje in Prlekijo, deželo gostoljubja, kulinarike, kjer teče čas drugače. Obiskali bomo znamenit krajinski park, ocean orhidej, okusili Prekmurski bograč in gibanico.

55€ / na osebo

Združili smo izlet po Prekmurju in sklenili čezmejno sodelovanje in dodali zanimive destinacije v sosednjem Medžimurju.

66€ / na osebo

So vam znani kraji Pomjan, Krkavče, Gažon? Slikovite istrske vasice skrivajo tisočletno zanimivo zgodovinsko življenja ljudi, ki so svoj včeraj in jutri gradili na kamnu, malvaziji, oljkah in tipični istrski kulinariki.

47€ / na osebo

Savinjska dolina ali dolina "zelenega zlata" ohranja tradicijo hmeljarstva, arheoloških spomenikov in tradicionalno obarvane kulinarike.

46€ / na osebo

Izlet na Gorenjsko vključuje bogate vsebine spoznavanja našega ljudskega izročila, ogled naravnih lepot in najlepših slovenskih destinacij.

49€ / na osebo

Obiskali bomo Bloško dolino in izvedeli vse o tradiciji smučanja na Bloški planoti ob tem pa se sprehodili ob mirnem Bloškem jezeru. Ogledali si bomo enega od protokolarnih gradov Snežnik.

39€ / na osebo

Idrija je bogata zakladnica slovenskega ljudskega izročila in stoletnih tradicij. Spoznali bomo tradicijo rudarjenja, idrijsko čipko in idrijske žlikrofe.

58€ / na osebo

Sprehod skozi Maribor in obisk njihovih najbolj znamenitih točk je svojevrstno doživetje bogate zgodovine mesta. Izlet bomo začinili še s ščepcem dobre štajerske kulinarike in žlahtne kapljice bližnjih gričev.

39€ / na osebo