SLO TOURS

m

Za vas poiščemo najboljše destinacije,
ponudnike turističnih storitev. Preverite naš program aktualnih izletov in potovanj za člane AMZS.
Razumeti turizem pomeni razumeti ljudi.
Doživite z nami več, vaša ekipa Slo Tours.

Novice
Sledi nam
GOR -

Izbrani izleti in potovanja

Beneški karneval z več stoletno tradicijo je odlična priložnost spoznati Benetke in se udeležiti enega najbolj prepoznavnih karnevalov na svetu. Izlet je primeren za organizirane skupine in družine.

55€ / na osebo

Spoznavanje Dolenjske in Bele krajine je odlična ideja za enodnevni izlet med dolenjskimi griči v vseh letnih časih. Odkrivajmo dolino reke Krke, dolenjske griče in kulinariko in znamenitosti Bele krajine.

87€ / na osebo

Avtohtona kultura, slikovita krajina istrskih mest in številne možnosti izletništva so le eni od razlogov, da se bomo podali na raziskovanje in spoznavanje tega polotoka.

132€ / na osebo
2 dni
+

Slovenska obala je destinacija, priljubljena zaradi prijetne klime, številnih zanimivih prireditev in koščka Jadrana, ki ga ponuja njenim obiskovalcem. Skupaj s Kraškim robom ponuja obiskovalcem možnosti združevanja kulturnih in kulinaričnih presežkov te pokrajine.

44€ / na osebo

Priznana turistična revija Lonely Planet je Kurentovanje umestila med izbrano deseterico najbolj zanimivih karnevalov na svetu. Doživimo dan slovenskega ljudskega izročila, se poveselimo in skupaj s kurenti odženimo zimo.

33€ / na osebo

Spoznavanje Dolenjske bomo zaključili z ogledom kozolcev. Kozolci so slovenska posebnost in so del bogatega ljudskega izročila.

57€ / na osebo

Doživite Prekmurje in Prlekijo, deželo gostoljubja, kulinarike, kjer teče čas drugače. Obiskali bomo znamenit krajinski park, ocean orhidej, okusili Prekmurski bograč in gibanico.

55€ / na osebo

Združili smo izlet po Prekmurju in sklenili čezmejno sodelovanje in dodali zanimive destinacije v sosednjem Medžimurju.

66€ / na osebo

So vam znani kraji Pomjan, Krkavče, Gažon? Slikovite istrske vasice skrivajo tisočletno zanimivo zgodovinsko življenja ljudi, ki so svoj včeraj in jutri gradili na kamnu, malvaziji, oljkah in tipični istrski kulinariki.

47€ / na osebo

Savinjska dolina ali dolina "zelenega zlata" ohranja tradicijo hmeljarstva, arheoloških spomenikov in tradicionalno obarvane kulinarike.

46€ / na osebo

Izlet na Gorenjsko vključuje bogate vsebine spoznavanja našega ljudskega izročila, ogled naravnih lepot in najlepših slovenskih destinacij.

49€ / na osebo

Spoznavanje bogate kulturne dediščine v Etno vasici "Staro selo", izjemni grad Trakoščan, Krapinski pračlovek in izvrstna kulinarika so razlogi, da se podamo med slikovite Zagorske griče.

65€ / na osebo