SLO TOURS

m

Za vas poiščemo najboljše destinacije,
ponudnike turističnih storitev. Preverite naš program aktualnih izletov in potovanj za člane AMZS.
Razumeti turizem pomeni razumeti ljudi.
Doživite z nami več, vaša ekipa Slo Tours.

Novice
Sledi nam
GOR -
Image Alt

SVIZ

Spletna prijava na popotovanja za člane SVIZ Podravja

Spoštovani,

doživite z nami sproščen, nepozabni vikend v Bosni in Hercegovini na priljubljenih in novih destinacijah, ki jih bomo skupaj odkrivali. V programa smo vključili zanimive destinacije, tradicionalno kulinariko in zabavni večer, ki nas bo sprostil in povezal.

Rafting na Neretvi ali “Titov bunker”

Zanimivo spoznavanje Bosne in Hercegovine, program izleta, na katerem boste lahko izbirali med priljubljenim raftingom na reki Neretvi ali ogledom zanimivega ARK zaklonišča “Titov bunker” pri Konjicu. V programu je predvidena namestitev v novem hotelu 4 zvezdice v Jablanici.

V obeh programih so zajeti vsi predvideni stroški vključujoč kulinarične dobrote in vse predvidene vstopnine. V naši ponudbi ni prijavnin, drobnega tiska in nepredvidenih stroškov. Naša popotovanja vključujejo zanimiva lokalna vodenja in priložnosti, da se sproščeno, brez hitenja družimo in zabavamo.

Za vašo e-prijavo je potrebno najprej izbrati ponudbo s klikom na sliko in izpolniti vsa polja. Na podlagi prejete prijave vam pripravimo ponudbo na podlagi vaše izbire.

V spodnji galeriji si lahko ogledate nekaj fotografij iz destinacij na obeh ponudbah izletov – popotovanj.

Ker smo izvedli rezervacijo hotelov, kar omogoča, da imate pregledno ponudbo vas prosimo za pravočasne prijave do 25. marca 2019.

Vljudno prosimo, da izpolnite vse rubrike, nekatere so zaradi evidentiranja prijav obvezne. Ob koncu ne pozabiti potrditi polja o soglasju GDPR.

Program Bosna in Hercegovina – Rafting ali “Titov Bunker” – PDF

Izbira izleta ali potovanja

Za prijavo kliknite na fotografijo.
Vaš E-naslov
V kolikor z vami potujejo še dodatne osebe potrdite polje in vpišite dodatne osebe, ki potujejo z vami. V tem primeru se izda račun na prijavitelja.
Vnesite vaše vstopno mesto ali izberite opcijo drugo in v opombe vnesite drugo mesto odhoda
Izberite možnost plačila na obroke ali plačila v enkratnem znesku.
Izberite možnost plačila na obroke ali plačila v enkratnem znesku.
Vpišite vaše dodatne opombe, ki nam jih želite sporočiti (želje glede sedežnega reda, plačila na obroke, prehrane, vstopnega mesta....)