SLO ToursSpletne prijave

Spoštovani,

pred vami je spletna prijava na izlete in potovanja SLO Tours, ki jih pripravljamo za vas. Najprej izberete program potovanja in izpolnite zahtevane podatke. Obvezna polja so označena z zvezdico. Po vnosu vaših osebnih podatkov, označite še morebitne dodatne osebe, ki potujejo z vami. Vljudno prosimo za točnost vpisanih podatkov zaradi pravilne rezervacije letalskih kart. V polje opombe vpišete morebitne opombe, ki jih želite sporočiti ob prijavi.

Izberite ponudbo potovanja

Martinovo v Beli krajiniAdvent v Bratislavi 2 dni

Prijavljam dodatne osebe?

NeDa

Izberite vstopno mesto

Omejitve pri prehrani?

NeDa

Zavarovanje rizika odpovedi?

NeDa

Soglasje GDPR

NeDa

Soglašam z obdelavo osebnih podatkov izključno za namen izvedbe in organizacije turističnega aranžmaja skladno z uredbo GDPR. Turistična agencija SLO Tours bo lahko vaše osebne podatke posredovala AMZS za namen preverjanja članstva, ter zavarovalnici v primeru sklenitve rizika odpovedi zavarovanja ali sklenitve zdravstvenega zavarovanja z asistenco za tujino. Turistična agencija SLO Tours vaših osebnih podatkov ne bo uporabljala, obdelovala ali posredovala za namen obveščanja, trženja ali drugih marketinških aktivnosti.

SLO ToursFoto galerija

Close

Spletne prijave

Za pravilno rezervacijo popotovanja izpolnite vsa polja. Obvezna polja so označena z *Bi želeli več informacij o popotovanju? Pošljite nam vaša vprašanja. Obvezna polja so označena z *