SLO TOURS

m

Za vas poiščemo najboljše destinacije,
ponudnike turističnih storitev. Preverite naš program aktualnih izletov in potovanj za člane AMZS.
Razumeti turizem pomeni razumeti ljudi.
Doživite z nami več, vaša ekipa Slo Tours.

Novice
Sledi nam
GOR -
Image Alt

SPD

Spletna prijava za člane Sindikata poštnih delavcev

Spoštovani,

doživite z nami sproščen, nepozabni vikend v Vojvodini in v Bosni in Hercegovini na priljubljenih in novih destinacijah, ki jih bomo skupaj odkrivali. V programa smo vključili zanimive destinacije, tradicionalno kulinariko in zabavni večer, ki nas bo sprostil in povezal.

Vikend v Vojvodini

Za vas smo pripravili zanimiv, bogat in cenovno dostopen program raziskovanja  Vojvodine. Ponudba vključuje spoznavanje Fruške gore, ogled rimskega Sirmiuma (Sremska Mitrovica), Novega Sada, Petrovaradinske trdnjave… V programu je predvidena namestitev v hotelu 4 zvezdice v središču Novega Sada.

Rafting na Neretvi ali “Titov bunker”

Zanimivo spoznavanje Bosne in Hercegovine, program izleta, na katerem boste lahko izbirali med priljubljenim raftingom na reki Neretvi ali ogledom zanimivega ARK zaklonišča “Titov bunker” pri Konjicu. V programu je predvidena namestitev v novem hotelu 4 zvezdice v Jablanici.

V obeh programih so zajeti vsi predvideni stroški vključujoč kulinarične dobrote in vse predvidene vstopnine. V naši ponudbi ni prijavnin, drobnega tiska in nepredvidenih stroškov. Naša popotovanja vključujejo zanimiva lokalna vodenja in priložnosti, da se sproščeno, brez hitenja družimo in zabavamo.

Za vašo e-prijavo je potrebno najprej izbrati ponudbo s klikom na sliko in izpolniti vsa polja. Na podlagi prejete prijave, preverimo članstvo v Sindikatu poštnih delavcev in vam pripravimo ponudbo na podlagi vaše izbire.

V spodnji galeriji si lahko ogledate nekaj fotografij iz destinacij na obeh ponudbah izletov – popotovanj.

Ker smo izvedli rezervacijo hotelov, kar omogoča, da imate pregledno ponudbo vas prosimo za pravočasne prijave do 15. oziroma 20. marca 2019.

Program Bosna in Hercegovina – Rafting ali “Titov Bunker” – PDF

Program vikend v Vojvodini – PDF

Izbira izleta ali potovanja

Za prijavo kliknite na fotografijo.
Vaš E-naslov
V kolikor z vami potujejo še dodatne osebe potrdite polje in vpišite dodatne osebe, ki potujejo z vami
Izberite možnost plačila na obroke ali plačila v enkratnem znesku.
Vpišite vaše dodatne opombe, ki nam jih želite sporočiti (želje glede sedežnega reda, plačila na obroke, prehrane, vstopnega mesta....)