AMZSNoviceSLO Tours za člane AMZS

16. julij, 2019avtor admin0

Za nami je leto dni uspešnega sodelovanja SLO Tours in AMZS. Kot ekskluzivna turistična agencija nudimo članom AMZS in njihovim najbližjim zanimive in edinstvene turistične aranžmaje.

Lansko jesen smo obarvali z obiskom skritih lepot in dvorcev Vojvodine. Zimsko idilo smo popestrili z obiskom adventnega Zagreba in čarobne božične zgodbe v Čazmi. Pomlad nas je vodila v čezmejno sodelovanje na slovensko in hrvaško stran Istre, kjer smo obiskali najmanjše mesto na svetu Hum in si ogledali filmsko panoramo Motovuna. Posebej smo ponosni na naš avtorski program “Sence nad Kalemegdanom”, kjer smo prvi obiskali filmski studio Baranda in avtentično doživetje scenarija priljubljene nanizanke “Sence nad Balkanom”. Še posebej smo ponosni na naš “Črnogorski venec”, petdnevno raziskovanje Črne gore, ki ga bomo izvedli kar v petih ponovitvah.

Zaupanje članstva AMZS, naših popotnikov in vodstva AMZS, je botrovalo, da smo 3. 7. 2019 podpisali aneks k pogodbi o ekskluzivnem nudenju turističnih aranžmajev za člane AMZS za nedoločen čas. 

Prednosti izletov in potovanj z AMZS:
  • kakovostna izvedba avtorskih programov, ki vključuje izjemne namestitve in bogato kulinariko,
  • dostopne in konkurenčne cene, tudi za vaše najbližje,
  • pregledne ponudbe brez prijavnin, doplačil in skritih stroškov,
  • fleksibilna in popotnikom prijazna izvedba aranžmajev,
  • izvedba izletov in potovanj brez hitenja, z možnostmi kvalitetnega preživljanja prostega časa,
  • obročno plačilo s kartico Diners Club AMZS do 12 obrokov,
  • priznavamo dodatne družinske popuste in popuste za zveste člane AMZS,
  • aranžmaji že vključujejo nezgodno zavarovanje.

Naše programe izletov, popotovanj, turističnih aranžmajev in ugodnosti za člane AMZS lahko preberete na digitalnih medijih AMZS in v vsaki številki Motorevije.

Vabimo vas, da odpotujete z AMZS popotnikom!

Delite na socialnih omrežjih

admin

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

Close

SLO Tours za člane AMZS

Za pravilno rezervacijo popotovanja izpolnite vsa polja. Obvezna polja so označena z *Bi želeli več informacij o popotovanju? Pošljite nam vaša vprašanja. Obvezna polja so označena z *