SLO TOURS

m

Za vas poiščemo najboljše destinacije,
ponudnike turističnih storitev. Preverite naš program aktualnih izletov in potovanj za člane AMZS.
Razumeti turizem pomeni razumeti ljudi.
Doživite z nami več, vaša ekipa Slo Tours.

Novice
Sledi nam
GOR -

Slo Tours e-Magazin

Spoštovani,

Za vas smo pripravili Slo Tours e-Magazin z namenom, da vam približamo številne prednosti, ki jih zagotavljamo našim uporabnikom. Atraktivne destinacije, celovite ponudbe brez doplačil in skritih stroškov, kulinarična popotovanja, konkurenčne ponudbe in ugodni plačilni pogoji, so le nekateri od razlogov zakaj izbrati Slo Tours. Pri nas je vsak aranžma unikaten in prilagojen vam. Zato v sodelovanju z vami in našimi partnerji na vseh destinacijah iščemo rešitve, ki bodo sledile vašim pričakovanjem.

V Slo Tours e-Magazinu smo vam predstavili le nekatere od možnosti izletov in potovanj. Pišite nam na info@slo-tours.si ali nas pokličite na 031 244 111 in pripravili vam bomo edinstvene in unikatne ponudbe za vas. Na spletni strani http://slo-tours.si/info-ponudba/ smo pripravili poseben spletni obrazec v katerega vnesete željene podatke, ki nam bodo olajšale pripravo ponudbe za vas.

 

 

Veseli bomo, če bomo v letu 2019 pričeli skupaj pisati novo zgodbo o uspehu,

Vaša agencija

Naš cilj je ponuditi kakovostna popotovanja, ki vključujejo zanesljive prevoznike, udobne namestitve, vrhunsko kulinariko, zanimiva lokalna vodenja. Raziskujemo izvirne destinacije, ki jih skrbno izbiramo in osvežujemo v sodelovanju s turističnimi združenji.

Vaše mnenje in izkušnje