Prijave

Prijave 2021

Spoštovane popotnice, popotniki in poslovni partnerji SLO Tours,

izrekamo vam iskreno dobrodošlico na ponudbi popotovanj SLO Tours v jesenski sezoni 2021. Za vas smo pripravili zanimive in sproščene izlete in potovanja v novi sezoni, ki jo obeležuje sproščanje ukrepov doma in naši soseščini.

Novost v programih je tridnevni sproščen vikend v Sarajevu, kjer smo v kvaliteten program z lokalno kulinariko in vodenjem vključili tudi dve namestitvi s SPA centrom.

Ne glede na vašo izbiro ostajamo zvesti transparentnim ponudbam, bogati vsebini brez skritih stroškov ali doplačil. Vsi programi so objavljeni v spodnjih povezavah, kratka opisna vsebina popotovanj je prikazana v zavihku “Program”. Vljudno prosimo za točnost vnosa podatkov zaradi pravilne izdaje letalskih kart. V primeru, da potrebujete dodatna pojasnila nam pišite na booking@slo-tours.si ali nas pokličite na 031 244 111 in z veseljem vam pomagamo izbiri ali razrešitvi morebitnih vprašanj.

V pričakovanju novih doživetij na naših popotovanjih vas prijazno pozdravljamo.

TERMIN 15. APRIL 2022
Od 580€

  Prijava za popotovanje na:

  Vaši osnovni podatki

  Vaši kontaktni podatki

  Z mano potujejo in prijavljam še dodatne osebe

  Soglasje GDPR

  NeDa

  Soglašam z obdelavo osebnih podatkov izključno za namenom evidentiranja na potovanje. Podatke se obdeluje skladno z uredbo GDPR. Turistična agencija SLO Tours lahko vaše osebne podatke pred izvedbo posredovala AMZS za namen preverjanja članstva, ter zavarovalnici v primeru sklenitve zavarovanj.

  Sledite nam na socialnih omrežjih