Prijave

Prijave 2021

Spoštovane popotnice, popotniki in poslovni partnerji SLO Tours,

izrekamo vam iskreno dobrodošlico na ponudbi popotovanj SLO Tours v jesenski sezoni 2021. Za vas smo pripravili zanimive in sproščene izlete in potovanja v novi sezoni, ki jo obeležuje sproščanje ukrepov doma in naši soseščini.

Novost v programih je oddih z vključenim letalskim prevozom iz Ljubljane od 1. – 31. oktobra 2021 v odličnem hotelu Avala Resort 4* na obali v neposredni bližini starega mestnega jedra Budve. 

Ne glede na vašo izbiro ostajamo zvesti transparentnim ponudbam, bogati vsebini brez skritih stroškov ali doplačil. Vsi programi so objavljeni v spodnjih povezavah, kratka opisna vsebina popotovanj je prikazana v zavihku “Program”. Vljudno prosimo za točnost vnosa podatkov zaradi pravilne izdaje letalskih kart. V primeru, da potrebujete dodatna pojasnila nam pišite na booking@slo-tours.si ali nas pokličite na 031 244 111 in z veseljem vam pomagamo izbiri ali razrešitvi morebitnih vprašanj.

V pričakovanju novih doživetij na naših popotovanjih vas prijazno pozdravljamo.

ODHOD 15. 10. 2021
Od 215€
Z BONOM 2021
Od 165€

  Prijava za popotovanje na:

  V Prekmurje s prijatelji (23. - 24. 10. 2021)Vojvodina De-Luxe (15.–17. 10. 2021)

  Vaši osnovni podatki

  Vaši kontaktni podatki

  Z mano potujejo in prijavljam še dodatne osebe

  Soglasje GDPR

  NeDa

  Soglašam z obdelavo osebnih podatkov izključno za namenom evidentiranja na potovanje. Podatke se obdeluje skladno z uredbo GDPR. Turistična agencija SLO Tours lahko vaše osebne podatke pred izvedbo posredovala AMZS za namen preverjanja članstva, ter zavarovalnici v primeru sklenitve zavarovanj.

  Naše destinacije

  Spoznajte nekatere naše destinacije, ki jih bomo spoznali v letu 2021 na naših popotovanjih. Ob osnovnih in splošnih podatkih smo za vas pripravili tudi številne zanimivosti in posebnosti posamezne destinacije.

  Sledite nam na socialnih omrežjih