DomovPrijave

Prijave 2021

Spoštovane popotnice, popotniki in poslovni partnerji SLO Tours,

izrekamo vam iskreno dobrodošlico na ponudbi popotovanj SLO Tours v sezoni 2021. Za vas smo pripravili zanimive in sproščene izlete in potovanja v novi sezoni, ki jo obeležuje sproščanje ukrepov doma in naši soseščini. Vračajo se vsa priljubljena popotovanja, ki jih v letu 2020 nismo mogli izvesti zaradi epidemije in s tem povezanimi omejitvami popotovanj. V obdobju nezmožnosti izvedbe popotovanj smo izkoristili za prilagoditev vsebine in priprave programov, ki bodo letos še zlasti v funkciji vaše sprostitve in povezovanja. Na večini potovanj so se že vzpostavile tudi letalske povezave, do izvedbe bomo skušali le te še dodatno optimizirati. Opozoriti vas želimo na nekatere posebnosti potovanj:

 1. Program “Črnogorski venec” se bo izvajal v 5, 6 in 8 dnevni izvedbi, s prvim terminom 6. julija (8 dnevni). Razlika med 5, 6 dnevno in 8 dnevno izvedbo je ta, da je 5 in 6 dnevno klasično potovanje, pri 8 dnevni izvedbi so dodani trije dnevi oddiha. Torej je 5 in 6 dnevni program namenjen tistim, ki bi skozi zanimivo potovanje želeli spoznati Črno goro, 8 dnevni program je namenjen tistim, ki bi si takoj po potovanju privoščili še 3 dnevni oddih ali aktivni dopust.
 2. Novost v letošnji sezoni je program “Sončeva Makedonija”, ki smo ga izbrali zaradi izjemnega interesa in predrezervacij že iz leta 2019 in 2020. Prvi termin potovanja je predviden od 23. avgusta do 29. avgusta z dodatnimi terminoma 6. 9. in 13 9. 2021.
 3. Vrača se tudi “Istanbul De luxe”, z opcijo odhoda v avgustu, septembru in oktobru (5 dni).
 4. Vpisani so tudi ostali programi, ki so bili načrtovani v letu 2020 za  katere je bil izražen vaš interes po udeležbi. Termini za ta potovanja bodo določeni med avgustom in oktobrom 2021. V primeru izbire teh potovanj izberite vam najbližji mesec izvedbe.

Ne glede na vašo izbiro ostajamo zvesti transparentnim ponudbam, bogati vsebini brez skritih stroškov ali doplačil. Vsi programi so objavljeni v spodnjih povezavah, kratka opisna vsebina popotovanj je prikazana v zavihku “Program”. Vljudno prosimo za točnost vnosa podatkov zaradi pravilne izdaje letalskih kart. V primeru, da potrebujete dodatna pojasnila nam pišite na booking@slo-tours.si ali nas pokličite na 031 244 111 in z veseljem vam pomagamo izbiri ali razrešitvi morebitnih vprašanj.

V pričakovanju novih doživetij na naših popotovanjih vas prijazno pozdravljamo.

NOČITEV V NIŠU IN BEOGRADU
Od 580€
S TURISTIČNIM BONOM
Od 165€ 125€
Z LETALOM IN TREMI TERMINI
Od 570€
NOV TERMIN V 2021
Od 138€
ODHOD 18. 8. IN 8. 9. 2021
Od 580€
Z OGLEDOM PIVOVARNE BUDVAR
Od 230€

  Prijava za popotovanje na:

  Črnogorski venec 5 dniČrnogorski venec 6 dniČrnogorski venec 8 dniSončeva Makedonija 7 dni letaloIstanbul De luxe

  Izberite termin

  Izberite termin

  Izberite termin

  Izberite termin

  Izberite termin

  Vaši osnovni podatki

  Vaši kontaktni podatki

  Z mano potujejo in prijavljam še dodatne osebe

  Rafting Tara

  Soglasje GDPR

  NeDa

  Soglašam z obdelavo osebnih podatkov izključno za namenom evidentiranja na potovanje. Podatke se obdeluje skladno z uredbo GDPR. Turistična agencija SLO Tours lahko vaše osebne podatke pred izvedbo posredovala AMZS za namen preverjanja članstva, ter zavarovalnici v primeru sklenitve zavarovanj.

  Naše destinacije

  Spoznajte nekatere naše destinacije, ki jih bomo spoznali v letu 2021 na naših popotovanjih. Ob osnovnih in splošnih podatkih smo za vas pripravili tudi številne zanimivosti in posebnosti posamezne destinacije.

  Sledite nam na socialnih omrežjih