NovicePrijave sejem AGRA 2021

28 junija, 20210

Letos svoja vrata odpira že 59. tradicionalni mednarodno kmetijsko živilski sejem Agra v Gornji Radgoni. AGRA 2021 bo v Gornji Radgoni od 21. do 26. avgusta največji državni in eden najpomembnejših kmetijsko živilskih sejmov Evropske unije in držav v njenem preddverju. Mednarodna sejemska razstava bo prikazala novosti, vrhunsko tehnologijo in tehniko za kmetijstvo, gozdarstvo, živilsko-predelovalno industrijo, vinogradništvo in vinarstvo. Kot veleva tradicija, bo na Agri družabno, veselo, prijateljsko, okusno, zabavno in koristno. Ne le za poslovneže, kmete in strokovnjake, temveč za vse, ki prisegajo na okusno in zdravo hrano, pridelano s spoštovanjem do človeka in okolja.

Namen takšnega obiska sejma je omogočiti organiziranim skupinam in posameznikom lažji in dostopnejši ogled sejma. Organiziran obisk sejma ne pomeni zgolj prevoza, temveč vključuje tudi vstopnico na sejem, okusno kosilo in povezovanje med ljudmi in druge storitve, kar lahko organizacije in podjetja izkoristijo tudi za učinkovit »team building«.
O paketni ponudbi obiska sejma Agra 2021

SPLETNA PRIJAVA – AGRA 2021

 

  Izpolnite spletno prijavo obisk sejma Agra 2021. Obvezna polja so označena z*

  Vaši osnovni podatki

  Vaši kontaktni podatki

  Z mano potujejo in prijavljam še dodatne osebe/b>

  Izberite datum odhoda

  Vaše vstopno mesto  PAKETNA PONUDBA SLO TOURS & AGRA VSEBUJE
  • prevoz z udobnim turističnim avtobusom
  • spremstvo na vsakem avtobusu
  • vstopnico na sejem AGRA
  • topel prigrizek in napitek v Marché Mövenpick
  • okusno sejemsko kosilo
  • osnovno in dodatno nezgodno zavarovanje
  • posebne degustacije
  • bogate in zanimive nagrade za udeležence izleta

  Namen takšnega obiska sejma je omogočiti organiziranim skupinam in posameznikom lažji in cenovno dostopnejši ogled sejma. Organiziran obisk sejma ne pomeni zgolj prevoza, temveč vključuje tudi vstopnico na sejem, okusno kosilo in povezovanje med ljudmi in druge storitve, kar lahko organizacije in podjetja izkoristijo tudi za učinkovit »team building«. Za organiziran prevoz poskrbijo naši partnerski avtobusni prevozniki. Za popolno storitev pa naši kolegi, ki vas bodo vodili na poti.

  Bi želeli po obisku sejma AGRA nadaljevati druženje, na poti spoznati novo destinacijo? Sporočite nam vaše želje in pričakovanja. Pripravili vam bomo ugodne ponudbe z bogatimi degustacijami, zanimivimi ogledi ali vam organizirali bogato večerjo pri naših partnerskih gostilnah s tradicionalno kulinariko.

  Se vidimo na AGRI !

  Prenesite E-katalog Agra 2021

   

  Napišite komentar

  Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena z*

  Sledite nam na socialnih omrežjih