Etno vas Čardaci

23 oktobra, 20210

Etno vas Čardaci ni novost v naših ponudbah, saj jo vključujemo v številna potovanja naših organiziranih skupin.

Vzbudila je veliko vaše pozornosti, saj je Etno vas Čardaci vključena v program potovanja “Vikend v Sarajevu”. Zato vam predstavljamo opis in fotografije kompleksa Etno vas “Čardaci”. Etno vas Čardaci z zanimivimi idejnimi rešitvami na enem mestu združuje vse kar naši popotniki potrebujejo za udobno bivanje. Vasico “Čardaci” odlikujejo udobne namestitve v etno rustikalno opremljenih hiškah iz lesa, ki so razporejene ob reki in umetnem jezeru. Zanimivo je, da so namestitvene enote, pri katerih nič ni bilo prepuščeno naključju, poimenovali po slovanskih božanstvih kot so Rusalke, Morane, Danice, Perunike …

Vasica popotnikom ne nudi le udobnega bivanja, temveč tudi odlično kulinarično doživetje, zabavo in sprostitev.

Vasica popotnikom ne nudi le udobnega bivanja, temveč tudi odlično kulinarično doživetje, zabavo in sprostitev. Iz namestitvenega dela vasice prestopimo leseno brv in že smo na drugi strani v restavraciji “Pri Mlinu” s kulinaričnimi specialitetami. Posebej ponosni so na sveže kalifornijske rečne postrvi, ki jih gojijo v ribogojnici tik ob restavraciji. Restavracija popotnikom ponuja posebno toplino, ki so jo vgradili arhitekti. Tukaj boste lahko videli vse od mlinskega kolesa do ognjišča, ki pričara avtentičnost tradicionalnega ambienta.

Pivnica “Pri Črnem Mačku”

Posebej priljubljen del etno vasice je pivnica in žganjarija “Pri Črnem Mačku”. Vsak večer se tukaj dviguje atmosfera in jo popolnjuje (Ex YU) rock glasba. Ta del etno vasice je še posebej priljubljen pri ljubiteljih piva in žganja. Na veliko presenečenje obiskovalcev lahko ob lokalnih postrežejo tudi češka, danska, irska, nizozemska, belgijska… piva po izjemno dostopnih cenah.

SPA center

V etno vasici so posebej ponosni na njihov Spa center Čardaci. Ob različnih savnah, boste lahko izbirali med več vrstami masaž. Svoje zdravje boste okrepili in ublažili stres z obiskom slane sobe s himalajsko soljo. Poskrbeli boste lahko za svoj dober videz tudi s številnimi tretmaji za lepoto vašega telesa. V poletni sezoni je v etno vasici odprt vodni park “Ribica” s štirimi bazeni, vodnimi zabavami in atrakcijami. Ob bazenu so tudi igrišča za individualne in kolektivne športe.

Poseben pečat bivanju naših popotnikov so zaposleni v tej vasici. Ob svoji profesionalnosti zmorejo tudi reševati male in velike želje naših popotnikov. To je tista pika na i, ki Etno vasico Čardaci ločuje od drugih. Zato ni presenetljiva ocena uporabnikov na Booking.com, ki so etno vasici namenili skupno oceno 9.2, osebju pa kar 9.6.

Delite na socialnih omrežjih

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena z*

Sledite nam na socialnih omrežjih