NoviceMarché & Slo Tours

24. julij, 2019avtor admin0
marche_pijaca
marche_pecivo

Izleti in potovanja s Slo Tours prinašajo drugačno dimenzijo doživetij. Želimo dvigniti nivo storitev in dobrega počutja uporabnikom naših storitev. Zato smo naše programe izletov in potovanj že v osnovni ponudbi obogatili za izvrstno svežo ponudbo, ki nam jo omogočajo številne restavracije Marché Mövenpick v Sloveniji in na Hrvaškem. V program smo vključili dve vrsti prigrizkov s toplimi napitki, ki jih boste izbirali glede na vrsto izleta oziroma potovanja.

Kvalitetne izvedbe izleta ali potovanja si ne moremo predstavljati brez odličnih ponudnikov napoti. Zato smo za vas izbrali svežo ponudbo, ki nam jo zagotavlja partnerska veriga restavracij s svežo prehrano Marché Mövenpick.
SLO Tours

PONUDBA ZA SLO TOURS POPOTNIKE

Odvisno od vrste izleta oziroma potovanja smo v ponudbo vključili dva različna paketa.

  • sveže pekovsko pecivo
  • odličen svež sendvič
  • enolončnica

V prva menija je že vključen topel napitek in sicer kava ali čaj.

V Slo Tours spoštujemo omejitve pri prehrani in različne prehranjevalne navade, ki nam jih zaupate ob prijavi na izlet. V primeru organiziranih skupin, ki potujejo s Slo Tours, nam v Marché Mövenpick priznavajo na vse njihove storitve dodaten 10% popust.

Delite na socialnih omrežjih

admin

Napišite komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena z *

Close

Marché & Slo Tours

Za pravilno rezervacijo popotovanja izpolnite vsa polja. Obvezna polja so označena z *Bi želeli več informacij o popotovanju? Pošljite nam vaša vprašanja. Obvezna polja so označena z *