Pišite naminfo@slo-tours.si
Pokličite nas+386(0)31 211 111
NaslovDunajska 158 | Ljubljana
Trenutno3°C

AMZSDoživite “Istanbul De luxe”

29. novembra, 2019avtor admin2
bospor
moseja_inter
cisterne
hrana_istanbul
sissa
zacimbe
moseja_1

Pridružite se nam na zanimivem štiridnevnem raziskovanju Istanbula od 2.4 do 5.4. 2020. Aranžma ob povratnem letu s prtljago že vključuje vse vstopnine po programu, udobno namestitev z odlično lokacijo v zgodovinskem delu mesta in tradicionalno turško kulinariko. V osnovno ponudbo smo dodali atraktivno krožno vožnjo po Bosporski ožini z zasebno ladjo. Skrbno pripravljen program nam bo približal in omogočil brezskrbno doživetje Istanbula tudi po vaši meri.

Tako kot vsi naši aranžmaji, je tudi potovanje v Istanbul celovita zgodba. Aranžma ne vsebuje skritih stroškov, doplačil in prijavnine. Takšne ponudbe naši popotniki uvrščajo na visoko mesto prednosti, ki jih nudi SLO Tours.
SLO Tours, turistična agencija,  d.o.o.

Aranžma “Istanbul De luxe” vsebuje spoznavanje izjemne zgodovinske in arhitekturne zapuščine, bogate turške kulinarike ter vožnjo po Bosporju z zasebnim najemom ladje. Skrbno pripravljen program nam bo približal in omogočil brezskrbno doživetje Istanbula, tudi po vaši meri. Program “Istanbul De luxe” bo izšel v decembrski številki Motorevije AMZS.

admin

Dva komentarja

 • Katja

  30. novembra, 2019 at 12:09

  Cena?

  Reply

  • admin

   1. decembra, 2019 at 22:30

   Spoštovana, v prihajajočem tednu bo objavljena še cena na podlagi zaključka pogajanj z našimi partnerji. Cena aranžmaja namreč vsebuje tudi vse predvidene vstopnine, kulinariko in zasebni najem ladje za krožno vožnjo po Bosporskem zalivu.

   Reply

Odgovorite na sporočilo

Vaš e-naslov ne bo obljavljen. Required fields are marked *