SLO TOURS

m

Za vas poiščemo najboljše destinacije,
ponudnike turističnih storitev. Preverite naš program aktualnih izletov in potovanj za člane AMZS.
Razumeti turizem pomeni razumeti ljudi.
Doživite z nami več, vaša ekipa Slo Tours.

Novice
Sledi nam
GOR -

Doživite Črno goro

Dragi naši popotniki,

za vas smo pripravili zanimiv program novih doživetij Črne gore, destinacije, ki združuje sanjske obale, mediteranska mesteca, neokrnjeno naravo narodnih parkov, lepot visokogorja in odlične kulinarike. Črna gora je dežela tradicije, ljudskih običajev, viharne zgodovine in gostoljubnih domačinov. Program smo oblikovali v sodelovanju s turističnimi organizacijami, našimi partnerji in izkušenimi lokalnimi vodniki.

Za udobno doživetje programa smo vključili povratni letalski prevoz iz Brnika v Podgorico in uredili transferje z avtobusnim prevoznikom, ki razpolaga z udobnimi avtobusi. Letalski prevoz nam omogoča bistveno večji izkoristek časa za doživetja in oglede. Sledili smo potovalnim navadam in dali prednost namestitvi v enem objektu ves čas popotovanja. Za vas smo izbrali namestitev v popolnoma novi etno vasici Sveti Georgije v Njeguših, idilični vasici pod Lovčenom in nad Kotorjem. Namestitve so tipa apartmajev za 4 osebe z možnostjo dveh dodatnih ležišč. Vsaka enota ima bivalne prostore in dnevni prostor. Apartmaji so izjemno prostorni v velikosti od 65 do 80 kvadratnih metrov.

Program popotovanja vključuje tudi zanimive oglede Skadarskega jezera, vožnjo z ladjo, odlično črnogorsko kuhinjo, vse predvidene vstopnine, možnosti kopanja v jezeru in morju in strokovno lokalno vodenje. Vključen je tudi zabavni program “Črnogorskega večera”, skozi katerega vam bomo približali zgodovino, ljudske običaje, ples, glasbo in domačo kulinariko.V programu ni predvidenih doplačil, dodatnih skritih stroškov, saj so naše ponudbe transparentne in uporabnikom prijazne.

Program “Črnogorski venec” nas bo v petih dneh popeljal na najbolj atraktivne destinacije te dežele. Pot nas bo peljala vse od mediteranske obale, edinstvenega Skadarskega jezera, osupljivih lepot Durmitorja in zgodovinske prestolnice Črne gore – Cetinje.

Program “Črnogorski venec”
Spletna prijava na popotovanje

Vaše mnenje in izkušnje