Pišite naminfo@slo-tours.si
Pokličite nas+386(0)31 244 111
NaslovDunajska 158, 1000 Ljubljana
Trenutno1°C

DomovKategorijaEvropa

AllAzijaEvropa
most_tara
kotor

Spoznajte Črno goro, njene sanjske obale, ponosnega Lovčena, zelene narave, Sredozemlja in Nacionalnega parka Durmitor, ki bo v nas vtisnil nepozaben pečat.

Kaleici
sissa

Republika Turčija je obmorska država z ozemljem tako v Evropi kot v Aziji. Anatolski polotok med Črnim morjem in Sredozemskim morjem tvori osrčje države.

uvac1
novi-sad

Je destinacija gostoljubnih in temperamentnih veseljakov, čudovite narave, neobičajnih tradicij in kulture, ki bogati tudi evropski kulturni prosto.

Hunedoara
Fundatura-Ponorului

Romunija, je mistična dežela na jugovzhodu Evrope. Je mnogo več kot domovina najbolj znanega vampirja na svetu, grofa Vlada Tepeša, po katerem je nastala zgodba o Drakuli.

svica1
matterhorn

Švica velja za državo višjega standarda ter uglajenosti in slovi po svoji politični in vojaški neodvisnosti. Velja za državo s tradicijo mednarodnega povezovanja, zato v njej najdemo sedež marsikatere mednarodne organizacije.

gdansk
turnir

Republika Poljska je obmorska država v Srednji Evropi, leži med Nemčijo na zahodu, Češko in Slovaško na jugu, Ukrajino in Belorusijo na vzhodu, ter Baltskim morjem, Litvo in Rusijo na severu.

minhen
oktoberfest

Nemčija je priljubljena destinacija zaradi kulture, razkošnih gradov, prireditev in urejenosti dežele, kjer prevladuje red in natančnost.

dubrovnik
kazun1

Hrvaška ima eno izmed najlepših in najslikovitejših obal na svetu in se ponaša s številnimi naravnimi lepotami in skoraj 1.200 otoki.

hallstatt
hallstatt1

Zaradi ohranjanja tradicije in narave, je Avstrija ena bolj priljubljenih destinacij na svetu. Avstrijska metropola Dunaj, je ohranil stoletno kulturno zapuščino, ki jo zaznamuje urbana arhitektura z razkošnimi presežki v vseh pogledih.

ohrid_panorama
skopje_most

Makedonija je zanimiva turistična destinacija, zaradi svoje edinstvene in prelepe narave, redke flore in favne, številnih kulturnih in zgodovinskih spomenikov, kot tudi tradicionalne folklore.