Pišite naminfo@slo-tours.si
Pokličite nas+386(0)31 244 111
NaslovDunajska 158, 1000 Ljubljana
Trenutno29°C

AMZSNoviceČrnogorski venec 2020

31. maja, 2020avtor admin0

Program »Črnogorski venec« se vrača na program popotovanj v sezoni 2020. Črna gora je destinacija brez aktivnih primerov okužb in brez posebnih omejevalnih ukrepov izvedel v več terminih s predvidenim pričetkom 23. 6. 2020. Na voljo so še naslednji termini 25. 8., 3. 9, 10.9, 17. 9, in 24. 9. 2020Ker je program “Črnogorski venec” med popotniki naletel na izjemni odziv in veliko število prijav, tudi v času razglašene epidemije, bomo dogovorili in objavili še dodatne termine v mesecu juliju in avgustu 2020.

 

Črna gora je prva evropska “Corona free” destinacija z minimalnim številom okužb. Uradno stališče vlade Črne gore, da za državljane Slovenije in drugih varnih držav ne bodo potrebni testi, potrdila ali karantena. Enako že velja tudi za vrnitev popotnikov v Slovenijo, pričakujemo, da bo Črna gora dodana na seznam varnih držav za potovanja v naslednjih dneh.

Program “Črnogorski venec” združuje vrhunska doživetja Črne gore, restavracije in hotele 4*** z najvišjimi priznanji za kvaliteto. V naš “Črnogorski venec” smo vključili tudi zakup vagona in vožnjo z vlakom skozi atraktiven kanjon Morače. National Geographic jo je označil za eno najbolj vznemirljivih avantur v Evropi.
Avtorji o programu “Črnogorski venec”

Potovanje se bo izvedlo ob spoštovanju vseh predpisov in standardov ob upoštevanju običajnih varnostno zdravstvenih protokolov in vstopov v ciljno in matično državo. Program “Črnogorski venec” je objavljen na spletni strani SLO Tours. Prijavite se lahko s preprostim postopkom uporabnikom prijazne rezervacije ali nam pišete na amzs@slo-tours.si. Lahko nas tudi pokličete po telefonu na 031 244 111 in uredili bomo vašo rezervacijo na nepozabno doživetje Črne gore.

Povezava do programa in prijave na popotovanje: “Črnogorski venec”

admin

Odgovorite na sporočilo

Vaš e-naslov ne bo obljavljen. Required fields are marked *