Pišite naminfo@slo-tours.si
Pokličite nas+386(0)31 244 111
NaslovDunajska 158, 1000 Ljubljana
Trenutno26°C
https://slo-tours.si/wp-content/uploads/2020/06/popotnik-1280x640.jpg

SLO Tours, kot odgovorna turistična agencija, ne bo izdajala vrednotnic. Primarno si bomo v dogovoru s strankami prizadevali izvesti vse aranžmaje ob upoštevanju zdravstvenih standardov. V primeru, da potovanja v posameznem terminu ne bo možno izvesti ali prestaviti, bomo vsem strankam, tako kot doslej, povrnili vplačila izključno v denarju. Letošnjo sezono odpiramo 23. 6. 2020 s programom “Črnogorski venec".

DSC_4667
DSC_4761
DSC_4866
DSC_4785
DSC_6283
DSC_9651
Predstavitve-tujih-držav-in-regij-2
DSC_4439
DSC_4375
DSC_4372
DSC_3685
DSC_3396
agra12_1577

Pomurski sejmi še dno pripravljajo 58. Mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA v Gornji Radgoni v terminu od 22. do 27. avgusta, kljub vsemu pa bodo imeli zadnjo besedo pri tem stroka in pristojne institucije. Odgovor od pristojnih pričakujemo do začetka junija in ko ga prejmemo, vas bomo nemudoma obvestili o nadaljnjih korakih sodelovanja.

panorama_biogradsko
kanjon_vlak
wow_sobe
mavzolej
sv_george_boka
most_tara

Za naše popotnike smo v letu 2020 pripravili izjemen avtorski program SLO Tours "Črnogorski venec". Program smo razvijali ob podpori in sodelovanju z lokalnimi turističnimi organizacijami in posamezniki. Za vas smo izbrali edinstvene destinacije Črne gore in ujeli številne kontraste te dežele.

carska_bara02
isailovi
deuric1

Pobegnimo na “Naš vikend v Vojvodini”, ki ga bomo v času prvomajskih praznikov doživeli na zanimivih destinacijah Srema, Bačke in Banata. Kulinarično bogato destinacijo bomo spoznavali skozi zanimiv in sproščen program, ki ga lahko izkoristite tudi zase. Ob vstopninah smo v ponudbo vključili odlično kulinariko, degustacijo vin in dva vrhunska 4* hotela v središču Novega Sada in Zrenjanina.

bospor
moseja_inter
cisterne
hrana_istanbul
sissa
zacimbe
moseja_1

Pridružite se nam na zanimivem raziskovanju Istanbula. Aranžma ob povratnem letu s prtljago do 38 kg že vključuje vse vstopnine po programu, udobno namestitev z odlično lokacijo v zgodovinskem delu mesta in tradicionalno turško kulinariko. V osnovno ponudbo smo dodali atraktivno krožno vožnjo po Bosporski ožini z zasebno ladjo. Skrbno pripravljen program nam bo približal in omogočil brezskrbno doživetje Istanbula tudi po vaši meri.

https://slo-tours.si/wp-content/uploads/2019/07/lectar-1280x640.jpg

V turistični agenciji SLO Tours smo s kreativnim razvojem avtorskih programov v izjemno kratkem času presegli okvirje samostojnega podjetništva. Zato smo v mesecu septembru našo dejavnost nadgradili v družbo z omejeno odpornostjo. Ustanovitev SLO TOURS, turistične agencije, d.o.o. pomeni nadaljevanje naše poti s ciljem nuditi našim popotnikom zanimiva in kvalitetna avtorska popotovanja.

deuric
amzs
ecka
baranda
hum

Turistična agencija SLO Tours vam kot partnerska organizacija AMZS podarja darilni bon. S tem praktičnim darilom se vam želimo zahvaliti za vaše zaupanje in udeležbo na našem popotovanju. Verjamemo, da boste izkoristili številne prednosti, ki vam jih prinaša članstvo v AMZS s 110 letno tradicijo vsestranske podpore udeležencem v prometu.

marche_pijaca
marche_pecivo

Kvalitetne izvedbe izleta ali potovanja si ne moremo predstavljati brez odličnih ponudnikov napoti. Zato smo za vas izbrali svežo ponudbo, ki nam jo zagotavlja partnerska veriga restavracij s svežo prehrano Marché Mövenpick.