SLO TOURS

m

Za vas poiščemo najboljše destinacije,
ponudnike turističnih storitev. Preverite naš program aktualnih izletov in potovanj za člane AMZS.
Razumeti turizem pomeni razumeti ljudi.
Doživite z nami več, vaša ekipa Slo Tours.

Novice
Sledi nam
GOR -
Image Alt

Balkan

Temperament, zabava, kulinarika. Balkan.

Akcijska ponudba AMZS 24 - 25. maj 2019

Črnogorski venec

490€ 450€
Doživite z nami Črno goro, njene sanjske obale, ponosnega Lovčena, neokrnjene narave, Sredozemlja in narodnega parka Durmitor, ki bo v nas vtisnil nepozaben pečat. V aranžma smo vključili povraten let v Podgorico, okusno nacionalno kuhinjo, namestitve v novih apartmajih, vse vstopnine, vožnjo z ladjo po Skadarskem jezeru. Končna cena aranžmaja je odvisna od velikosti skupine in ponudbe, ki jo pripravi letalski prevoznik.
Skriti biseri Hercegovine!

Po poti UNESCO

187€
Zakladnice naravnih lepot, bogato ljudsko izročilo in kar šest UNESCO destinacij nas vabijo na nova doživetja s SLO Tours in AMZS.
Ekskluzivna doživetja Vojvodine

Vojvodina De Luxe

198€
Tridnevni program, ki udeležencem približa Srem in Banat skozi zgodovino od Rima do danes, vključuje vrhunske namestitve ****, kulinarične presežke, degustacije in zanimiva lokalna vodenja.

Neretva & Konjic

172€
Izlet vključuje izjemen rafting na Neretvi, vrhunsko namestitev v hotelu ****, obisk zanimivega muzeja tradicionalnega rezbarjenja na les in tradicionalno kulinariko.

Rafting Tara

164€
Rafting center Drina-Tara je odličen kraj za vse, ki si želijo zabave, kulinaričnega razvajanja (polni penzion) in raziskati največjo sotesko v Evropi, ki se razprostira v NP Sutjeska in Durmitorj.

Rafting Neretva

194€
Tridnevna avantura po Bosni in Hercegovini z bogato kulinarično ponudbo, z novimi, zanimivimi destinacijami in atraktivnim raftingom na hercegovski lepotici Neretvi.

Vojvodina – Srbija

180€
Tridnevni izlet v Vojvodino in Beograd je priložnost zabave in spoznavanja kulture, tradicije Novega Sada in živahne balkanske metropole Beograda.

Turneja po Bosni

195€
Tridnevna turneja vključuje zanimive destinacije Travnik, Jajce in Banja Luka ob spoznavanje kulture, bogato kulinarično ponudbo in veliko časa za druženje med udeleženci izleta.

Zlatiborska doživetja

195€
Zlatibor je znamenita planinska lepotica, na kateri bomo odkrivali čudovite podzemne jame, Etno vasice, kanjone, jezera in uživali v neokrnjeni naravi z bogato nacionalno kulinarično ponudbo.