SLO TOURS

m

Za vas poiščemo najboljše destinacije,
ponudnike turističnih storitev. Preverite naš program aktualnih izletov in potovanj za člane AMZS.
Razumeti turizem pomeni razumeti ljudi.
Doživite z nami več, vaša ekipa Slo Tours.

Novice
Sledi nam
GOR -
Image Alt

Balkan

Temperament, zabava, kulinarika. Balkan.

Samo pri Slo Tours

Sence nad Kalemegdanom

182€ 163€
Z nami boste prvi, ki boste doživeli tematsko obarvano popotovanje po poti priljubljene televizijske serije Sence nad Balkanom. Avtorski program agencije Slo Tours vključuje voden ogled vasice Baranda in istoimenskega filmskega studia, kjer stoji avtentična scenografija mestnih ulic Beograda med obema svetovnima vojnama. Srbsko prestolnico boste spoznali skozi njeno zanimivo zgodovino, ob tem pa vam zagotavljamo odlično kulinariko in zabavo v mestu ter udobne hotelske namestitve.
Akcijska ponudba AMZS 24 - 25. maj 2019

Črnogorski venec

490€ 450€
Doživite z nami Črno goro, njene sanjske obale, ponosnega Lovčena, neokrnjene narave, Sredozemlja in narodnega parka Durmitor, ki bo v nas vtisnil nepozaben pečat. V aranžma smo vključili povraten let v Podgorico, okusno nacionalno kuhinjo, namestitve v novih apartmajih, vse vstopnine, vožnjo z ladjo po Skadarskem jezeru. Končna cena aranžmaja je odvisna od velikosti skupine in ponudbe, ki jo pripravi letalski prevoznik.
Skriti biseri Hercegovine!

Po poti UNESCO

187€
Zakladnice naravnih lepot, bogato ljudsko izročilo in kar šest UNESCO destinacij nas vabijo na nova doživetja s SLO Tours in AMZS.
Ekskluzivna doživetja Vojvodine

Vojvodina De Luxe

198€
Tridnevni program, ki udeležencem približa Srem in Banat skozi zgodovino od Rima do danes, vključuje vrhunske namestitve ****, kulinarične presežke, degustacije in zanimiva lokalna vodenja.

Neretva & Konjic

172€
Izlet vključuje izjemen rafting na Neretvi, vrhunsko namestitev v hotelu ****, obisk zanimivega muzeja tradicionalnega rezbarjenja na les in tradicionalno kulinariko.

Rafting Tara

164€
Rafting center Drina-Tara je odličen kraj za vse, ki si želijo zabave, kulinaričnega razvajanja (polni penzion) in raziskati največjo sotesko v Evropi, ki se razprostira v NP Sutjeska in Durmitorj.

Rafting Neretva

194€
Tridnevna avantura po Bosni in Hercegovini z bogato kulinarično ponudbo, z novimi, zanimivimi destinacijami in atraktivnim raftingom na hercegovski lepotici Neretvi.

Vojvodina – Srbija

180€
Tridnevni izlet v Vojvodino in Beograd je priložnost zabave in spoznavanja kulture, tradicije Novega Sada in živahne balkanske metropole Beograda.

Turneja po Bosni

195€
Tridnevna turneja vključuje zanimive destinacije Travnik, Jajce in Banja Luka ob spoznavanje kulture, bogato kulinarično ponudbo in veliko časa za druženje med udeleženci izleta.

Zlatiborska doživetja

195€
Zlatibor je znamenita planinska lepotica, na kateri bomo odkrivali čudovite podzemne jame, Etno vasice, kanjone, jezera in uživali v neokrnjeni naravi z bogato nacionalno kulinarično ponudbo.