SLO TOURS

m

Za vas poiščemo najboljše destinacije,
ponudnike turističnih storitev. Preverite naš program aktualnih izletov in potovanj za člane AMZS.
Razumeti turizem pomeni razumeti ljudi.
Doživite z nami več, vaša ekipa Slo Tours.

Novice
Sledi nam
GOR -

Adventna izleta Slo Tours

Spoštovane članice in člani AMZS,

za vas smo v mesecu decembru pripravili zanimiva adventna – praznična enodnevna izleta. Zavedamo se, da si želite kvalitetne ponudbe brez skritih stroškov, doplačil in prijavnin, ki vam jo omogočamo ob sodelovanju z AMZS.

Izbrali smo destinacije, ki pomenijo posebno doživetje prihajajočih praznikov, zato bomo skupaj doživeli vse kar smo vključili v program, brez hitenja z veliko časa za individualna doživetja. V obe destinaciji smo vključili dva obroka, jutranji prigrizek ali malico in okusno kosilo. V programih izletov so vključene tudi vse vstopnine in drugi stroški na poti.

“Božična bajka Slovenije” – odhod 22. 12. 2018

Nam bo približala življenje rudarjev skozi čas ob obisku edinstvenega Muzeja premogovništva Slovenije na 160 metrih globoko pod zemljo. Zanimivo vodenje po muzeju, ogled 18 različnih avtentičnih kulis iz življenja in dela rudarjev nas ne bo pustila ravnodušne še dolgo po tem, ko bomo zapustili jamo. Spoznali bomo Velenje, prisluhnili zanimivim zgodbam rudarjev, obiskali tradicionalno štajersko kuhinjo in si ogledali vse bolj priljubljeno “Božično bajko Slovenije” v Mozirskem gaju, po kateri smo tudi poimenovali naš adventni izlet.

“Praznični Zagreb in Božična bajka v Čazmi” – odhod 29. 12.2018

Obiskali bomo sosednjo prestolnico Zagreb, ki je v zadnjih treh letih prejela prestižno nagrado najboljšega adventnega mesta v Evropi. Številna dogajanja in adventna prizorišča so odlična izbira za vse generacije in okuse. Obiskali bomo bližnjo Čazmo, mesto v bližini Zagreba, kjer je na domačiji Salaj nastala ena najbolj priljubljenih božičnih destinacij. Več kot štiri milijone lučk bo razveselilo najmlajše, starejšim pa vsaj za nekaj trenutkov približalo čas brezskrbnega otroštva. Ob številnih stojnicah, vonju po medenjakih, kuhanem vinu bomo doživeli nepozabna doživetja, ki jih bomo zaokrožili z odlično tradicionalno kulinariko.

Odhodi na adventna izleta so iz Maribora in Ljubljane. V primeru večjega zanimanja, bomo organizirali dodatne odhode iz Kopra in Novega mesta.

Veseli bomo, če se nam boste pridružili in z nami doživeli zanimive zgodbe, ki jih pišejo prihajajoči decembrski praznični dnevi,

Vaša agencija

Slo Tours

V Slo Tours se zavedamo pomena organizacije kvalitetnih izletov in potovanj. Zato smo v naša adventna izleta vključili zanimive destinacije, ponudbi že v osnovni ceni vključujeta dva obroka, vse vstopnine, brez prijavnin in skritih stroškov.

Vaše mnenje in izkušnje