SLO TOURS

m

Za vas poiščemo najboljše destinacije,
ponudnike turističnih storitev. Preverite naš program aktualnih izletov in potovanj za člane AMZS.
Razumeti turizem pomeni razumeti ljudi.
Doživite z nami več, vaša ekipa Slo Tours.

Novice
Sledi nam
GOR -

56. Mednarodni sejem AGRA 2018

Bi želeli po izredno ugodni ceni s sodelavci/člani društva/prijatelji organizirano obiskati sejem AGRA, od 25. do 30.8.2018? Se preprosto brez skrbi družiti in prepustiti drugim vse organizacijske skrbi s prevozom, vodenjem, vstopnicami, odlično hrano, programom dogajanja na sejmu in če boste želeli tudi po sejmu? Potem preverite letošnjo izredno ugodno in bogato ponudbo, ki jo bomo izvedli v sodelovanju s POMURSKIMI SEJMI. 

Naša ponudba vključuje:

  • prevoz z udobnim turističnim avtobusom
  • vodja poti na vsakem avtobusu
  • vstopnico na sejem AGRA
  • topel prigrizek in napitek v Marché Mövenpick
  • okusno sejemsko kosilo
  • osnovno in dodatno nezgodno zavarovanje
  • posebne degustacije
  • bogate in zanimive nagrade za udeležence izleta
  • dodaten popust na izbranih izletih in potovanjih Slo Tours

V Slo Tours se zavedamo pomena organizacije kvalitetnih izletov in potovanj. Zato razvijamo lastne programe, ki pomenijo spoznavanje različnih dogodkov in dežel, njihovih naravnih lepot, kulture, običajev in tradicionalne kulinarike. Pri organizaciji programov na vseh naših destinacijah izbiramo zanesljive prevoznike, najvišje ocenjene ponudnike in partnerje, ob še vedno cenovno dostopni ponudbi.

Namen takšnega obiska sejma je omogočiti organiziranim skupinam in posameznikom lažji in dostopnejši ogled sejma. Organiziran obisk sejma ne pomeni zgolj prevoza, temveč vključuje tudi vstopnico na sejem, okusno kosilo in povezovanje med ljudmi in druge storitve, kar lahko organizacije in podjetja izkoristijo tudi za učinkovit »team building«. Za organiziran prevoz poskrbijo naši partnerski avtobusni prevozniki. Za popolno storitev pa naši kolegi, ki vas bodo vodili na poti.

Bi želeli po obisku sejma AGRA nadaljevati druženje, na poti spoznati novo destinacijo? Sporočite nam vaše želje in pričakovanja. Pripravili vam bomo ugodne ponudbe z bogatimi degustacijami, zanimivimi ogledi ali vam organizirali bogato večerjo pri naših partnerskih gostilnah s tradicionalno kulinariko.

Letos smo pripravili posebno ponudbo kulinarike in degustacij vrhunskih vin za vinogradnike. Naš partner je priznana restavracija Galerija Okusov, ki deluje na najvišjem nivoju in v svoji zbirki premore okoli 600 vinskih znamk iz celotnega sveta.

S vidimo na AGRI ! 

Vaše mnenje in izkušnje