SLO TOURS

m

Za vas poiščemo najboljše destinacije,
ponudnike turističnih storitev. Preverite naš program aktualnih izletov in potovanj za člane AMZS.
Razumeti turizem pomeni razumeti ljudi.
Doživite z nami več, vaša ekipa Slo Tours.

Novice
Sledi nam
GOR -
Image Alt

SPS

Prijava na izlet "V srcu Zagorja" 7.4.2019

Opis programa:

Spoštovani,

Doživite z nami sproščen, nepozabni vikend v srcu hrvaškega Zagorja, ki ga bomo skupaj spoznavali skozi zanimiv program, ki smo ga pripravili za člane Sindikata policistov Slovenije. V program smo vključili priljubljene destinacije, tradicionalno kulinariko in zabavni večer, ki nas bo sprostil in povezal.

Preden se bomo iz smeri Kopra in Maribora se bomo podali proti hrvaškem Zagorju si bomo privoščili svež prigrizek in jutranjo kavo ali čaj Marché Mövenpick. Povzpeli se bomo na znamenit Jelenov greben, kjer nas bodo prijazno sprejeli. Na 8 hektarjev veliki površini se prosto giblje več kot 75 jelenov, damjakov in muflonov. Skozi voden program si bomo ogledali jelene in jih opazovali pri hranjenju. Za nas bodo pripravili še pokušino domačih izdelkov, degustacijo vin iz bogatega vinorodnega okoliša in nas popeljali na ogled njihove trgovinice “Zlata skrinjica” kjer bomo spoznali vso njihovo dejavnost.

Podali se bomo med zagorske griče in se povzpeli na mogočni grad Veliki Tabor, ki je tesno povezan z našo zgodovino. Ob raziskovanju gradu Veliki Tabor in strokovnem vodenju, ne bomo spoznali samo življenja ljudi skozi srednji vek, temveč prisluhnili tudi zgodbi Veronike Deseniške, velike ljubezni grofa Friderika Celjskega, ki jo je mogočen Celjan spoznal ravno v teh krajih.

Za vse nostalgike in ljubitelje starodobnih vozil bo posebno doživetje obiska Muzeja Presečki v Krapini, kjer je v več kot 25 letih predanega zbiranja in restavriranja nastala zbirka vozil avtomobilistične in motociklistične kulture. Muzej je edinstven spoj entuziazma in profesionalno urejene zbirke, ki predstavlja prikaz zgodovine avtomobilizma. Tukaj bomo skozi strokovno voden ogled spoznali več kot dvajset avtomobilov in motociklov, nekateri od njih so zaradi redkosti neprecenljive vrednosti.

Naše popotovanje bomo obogatili skozi bogato kulinarično doživetje med zagorskimi griči. V srcu Zagorja, vasici Začret nas bodo prijazno sprejeli v kmečkem turizmu Kleti Kozjak, ki ohranja tradicijo receptov zagorske kuhinje, ki so se prenašali iz roda v rod. Izjemen ambient je umeščen med zagorske gozdove, navdušil nas bo tudi s specifičnim načinom gradnje, razgledno teraso z izjemno panoramo na bližnje griče. Poskusili bomo tipične jedi zagorske kuhinje, kot so Zagorski štruklji, piščanci z mlinci, zrezki domače reje, ki se jih bomo do sitega naužili. Ob okusni domači kulinariki tekne tudi glasba, zato smo v program vključili priljubljeno glasbeno skupino, ki nas bo s temperamentno glasbo za vse generacije zabavala pozno v večer.

Program smo pripravili tako, da bomo vsako od destinacij spoznali v celoti, brez hitenja si bomo vzeli čas zase, za ljudi, s katerimi bomo doživeli nepozaben dan v srcu hrvaškega Zagorja.

Ponudba ne vsebuje doplačil, prijavnin ali drugih skritih stroškov. Ponudba velja do zapolnitve prostih mest. 

V ponudbo je vključeno:
 • prevoz z udobnim turističnim avtobusom
 • svež jutranji prigrizek in topli napitek po izbiri v Marché Mövenpick
 • degustacija tradicionalnih vin z domačimi pogačami in sirom
 • vstopnina v grad Veliki Tabor z dodatnim strokovnim vodenjem
 • vstopnina v Muzej starodobnih vozil Presečki z dodatnim strokovnim vodenjem
 • Tradicionalno pozno kosilo v Kleti Kozjak (predjed, juha, glavne jedi s prilogami, sladica)
 • prva pijača (sok, voda, vino, mineralna voda)
 • zabava z vključenim ansamblom
 • vodenje izleta
 • dodatno nezgodno zavarovanje
 • organizacija, izvedba, takse in pristojbine
Cena izleta za člane SPS

Cena izleta za člane Sindikata policistov Slovenije je odvisna od vašega vstopnega mesta. Pogoj za prijavo je veljavno članstvo v sindikatu.

Enotna cena za člane SPS
45 €

Izbira izleta ali potovanja

Za prijavo kliknite na fotografijo.
Vaš E-naslov
Vnesite člansko številko SPS
Potrdite datum odhoda.
Vnesite vaše vstopno mesto ali izberite opcijo drugo in v opombe vnesite drugo mesto odhoda
Izberite možnost plačila na obroke ali plačila v enkratnem znesku.
Vpišite vaše dodatne opombe, ki nam jih želite sporočiti (želje glede sedežnega reda, plačila na obroke, prehrane, vstopnega mesta....)