SLO TOURS

m

Za vas poiščemo najboljše destinacije,
ponudnike turističnih storitev. Preverite naš program aktualnih izletov in potovanj za člane AMZS.
Razumeti turizem pomeni razumeti ljudi.
Doživite z nami več, vaša ekipa Slo Tours.

Novice
Sledi nam
GOR -
Image Alt

Družinski izleti

Izleti, ki povezujejo družino.

Advent Zagreb in Čazma

51€
Obiščite z nami Zagreb, najatraktivnejšo evropsko adventno prestolnico, ki nas bo očaralo s številnimi adventnimi zgodbami. Ogledali si bomo znamenit advent v parku Zrinjevec, največjem drsališču Ledeni park, doživeli glasbeno in gurmansko “Fuliranje”.

Beneški karneval

55€
Beneški karneval z več stoletno tradicijo je odlična priložnost spoznati Benetke in se udeležiti enega najbolj prepoznavnih karnevalov na svetu. Izlet je primeren za organizirane skupine in družine.
Odhod 23. 2. 2019

Etno povorka in Kurentovanje v Ptuju

49€
Pridružite se nam na tradicionalnem Kurentovanju, ki ga je revija Lonely Planet uvrstila med deset najbolj zanimivih karnevalov na svetu. Po slastnem pustnem krofu in toplem napitku, si bomo ogledali odtvoriteveno Etno povorko s prikazi etnografskih likov, ki je srce Kurentovanja in prava paša za oči
Odhod 16. 2. 2019

Muzej premogovništva in Perger

51€
Spustili se bomo 157 metrov pod zemeljsko površje in obiskali Muzej premogovništva Slovenije v Velenju. Na več kot 18 različnih scenah bomo spoznavali delo, življenje rudarjev in njihove vrednote vse od 18. stoletja do danes. Podali se bomo v srednjeveški Slovenj Gradec. Obiskali bomo družino Perger, ki vse od 1757 leta, iz roda v rod, ohranja edinstveno tradicijo medičarske, lectarske in svečarske obrti. Prisluhnili bomo zgodbam “žive knjige”, medičarskega mojstra Hrabroslava.

Plitvička jezera

55€
Jezera, ki jih morate obiskati vsaj enkrat v življenju! Plitvička jezera so 16 modrozelenih jezer, ki so med seboj povezane s slapovi in brzicami ter s potkami,. Užitek v prekrasnem naravnem pojavu.

Po medeni poti

34€
Čebelarstvo je posebno poslanstvo, čebelarji smo ambasadorji zdravega načina življenja in skrbi za čisto okolje. Od naših čebel je odvisna vsaka tretja žlica hrane. Boštjan Noč, predsednik Čebelarske zveze Slovenije

Polkafest 2018

23€
Izlet Polkafest 2018 združuje udeležbo na zabavni prireditvi v podiranju Guinnessovega rekorda v številu plesalcev polke in spoznavanje zgodovine Knežjega mesta in Fontane piv Zeleno zlato v Žalcu.